Forum » Pomoč in nasveti » E-davki v Linux OS
E-davki v Linux OS
tnt ::
V polknih - šala mala.
Problem pa imam v Linux Suse 9.2 s Firefox-om.
Obrazec sem lepo izpolnil in pritisnil "Oddaj vlogo".
Ko pridem na stran z digitalnim podpisom se zatakne. Napiše mi, da zahteva Client Authentication in certifikat, v izboru pa se mi
pokaže le prazno okno. Spodaj mi izpiše varnostno kodo, vendar če jo vpišem, imam "Podpiši" še vedno onemogočen. Sledil sem
napotkom za namestitev digitalnih komponent (downloadal in skopiral na omenjene direktorije) pa nič. A je mogoče komu
z Linux uspelo?
Kakšna ideja?
Tomi
Problem pa imam v Linux Suse 9.2 s Firefox-om.
Obrazec sem lepo izpolnil in pritisnil "Oddaj vlogo".
Ko pridem na stran z digitalnim podpisom se zatakne. Napiše mi, da zahteva Client Authentication in certifikat, v izboru pa se mi
pokaže le prazno okno. Spodaj mi izpiše varnostno kodo, vendar če jo vpišem, imam "Podpiši" še vedno onemogočen. Sledil sem
napotkom za namestitev digitalnih komponent (downloadal in skopiral na omenjene direktorije) pa nič. A je mogoče komu
z Linux uspelo?
Kakšna ideja?
Tomi
kopernik ::
Obvezno se moraš ravnati po teh navodilih :
http://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Introduction/RequirementsJava.aspx
In moralo bi ti delati.
http://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Introduction/RequirementsJava.aspx
In moralo bi ti delati.
tnt ::
Sem malo bolj podrobno naštudiral navodila in je bil takoj opazen napredek. Sedaj imam gumb "Podpiši" omogočen.
Še vedno pa mi tam zgoraj levo ko nalaga Javo napiše "Problem with Java Xerces and Xalan"
Hvala za pomoč.
Še vedno pa mi tam zgoraj levo ko nalaga Javo napiše "Problem with Java Xerces and Xalan"
Hvala za pomoč.
seth666 ::
Java okolje JRE 1.5.0 ni podprto!
Tud jest sem to spregledov :) To pa so luzerji
Tud jest sem to spregledov :) To pa so luzerji
....And justice for all
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox - java - fursOddelek: Programska oprema | 1031 (636) | slovencl |
» | edavki ubuntu 13 chromeOddelek: Omrežja in internet | 4890 (2545) | harvey |
» | Linux+gorenjska bankaOddelek: Operacijski sistemi | 5397 (4395) | roli |
» | E-davki in oddaja dohodnike (bliža se dan) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8672 (6635) | kriko1 |
» | e-dohodninaOddelek: Omrežja in internet | 6564 (4547) | romci |