Forum » Programiranje » modificated? php
modificated? php
Uporabnik ::
kako ugotovim kdaj je bil file modoficiran. funkcija filemtime () namreč to zna samo z lokanimi datotekami, jaz pa rabim to za http://whatever.net/file.txt
baje da se da z socksi nekak
valda vprašanje velja za php
baje da se da z socksi nekak
valda vprašanje velja za php
DeViCeD ::
Jah server poslje ponavadi nek header, ce probas naresti konekcijo na streznik in das GET / HTTP/1.0 bo dobil lepo "raw" podatek ... neki podobenga temu:
[1]-[HTTP/1.1 200 OK ]
[2]-[Server: Microsoft-IIS/5.0 ]
[3]-[Date: Mon, 20 Aug 2001 14:55:34 GMT ]
[4]-[Connection: Keep-Alive ]
[5]-[Content-Length: 34655 ]
[6]-[Content-Type: text/html ]
...
Tiste stevilke pa to sem jaz dodal, in se mi zdi da tud napise kdaj je bilo nazadnje spremenjeno ... ce ni to celo tist datum kjer pise Date: ... ker ko sem jaz to gledal je bila ura malo do 17h :)
Lp,
Dejan
[1]-[HTTP/1.1 200 OK ]
[2]-[Server: Microsoft-IIS/5.0 ]
[3]-[Date: Mon, 20 Aug 2001 14:55:34 GMT ]
[4]-[Connection: Keep-Alive ]
[5]-[Content-Length: 34655 ]
[6]-[Content-Type: text/html ]
...
Tiste stevilke pa to sem jaz dodal, in se mi zdi da tud napise kdaj je bilo nazadnje spremenjeno ... ce ni to celo tist datum kjer pise Date: ... ker ko sem jaz to gledal je bila ura malo do 17h :)
Lp,
Dejan
So, if I press C, E and G I play C?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Port scan" stanje na IPv4 omrežju (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9243 (8163) | AštiriL |
» | Ipv6 dosegljivostOddelek: Slo-Tech | 2853 (2067) | AndraZK |
» | [C][linux] socket HTTPOddelek: Programiranje | 1183 (1051) | b |
» | Domena uni-lj.si nedosegljiva do nedelje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13039 (8822) | NeOman |
» | Siol in .htaccess (zaščita spletne strani)Oddelek: Izdelava spletišč | 1145 (952) | b |