Forum » Pomoč in nasveti » do kok se da navit 133 MHz rame.. ?
do kok se da navit 133 MHz rame.. ?
Hrček ::
do kolk bi šlo navijanje ramov...a.....like ... speed vodila.. ??
mam pa plato MSI Pro
..
mam pa plato MSI Pro
..
!!! Minimal Rox !!!
morphling1 ::
Simple, veliko odvisno od kvalitete rama , ter do kje ti to omogoca plata stabilno.
Znizaj MP. (tako da frekvenca proc. sigurno ne bo omejevala dvigovanje fsb-ja) ter po korakih dviguj fsb. vmes pa testiraj s kakim 3dmarkom 2001 , drugega recepta pac ni. Veliko se pridobi tudi z dvigom I/O voltaze.
Znizaj MP. (tako da frekvenca proc. sigurno ne bo omejevala dvigovanje fsb-ja) ter po korakih dviguj fsb. vmes pa testiraj s kakim 3dmarkom 2001 , drugega recepta pac ni. Veliko se pridobi tudi z dvigom I/O voltaze.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Več spomina ali hitrejši FSB - nujno potrebujem nasvetOddelek: Strojna oprema | 1205 (999) | gofra |
» | "težava" z NF7-S in AthlonXP 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5550 (4291) | Tilen |
» | ABIT NF7-S rev 2.0 in FSB nad 200Oddelek: Navijanje | 1631 (1129) | WhiteWolf |
» | Barton, se splaca? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4857 (3940) | Sergio |
» | FSB in ... (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3809 (3248) | morphling1 |