Slashdot - Kot poroča Slashdot, so se pri Googlu odločili nekaj projektov predati odprtokodni skupnosti. Odprli so stran Google Code, kjer so povezave do trenutno 4 njihovih projektov (perftools, sparsehashtable, coredumper in goopy/functional) na Sourceforgu. Projekti so trenutno na voljo pod velikodušnim dovoljenjem BSD, sčasoma pa naj bi prešli pod GPL, Apache ali MIT.
Le tako naprej!
Novice » Omrežja / internet » Tudi Google se odpira
BigWhale ::
In prav je tako.
Pri MSNju pa ze studirajo, kako bodo lahko celo stvar uporabili, ker jim je licenca po godu... ;>
Pri MSNju pa ze studirajo, kako bodo lahko celo stvar uporabili, ker jim je licenca po godu... ;>
Tero ::
BigWhale ti pa nimaš preveč rad BSD licence ?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
64202 ::
Hm... katero BSD licenco pa mislijo? Malo sem klikal okol, pa nisem zapazil teksta (a je v kodi?). A ni trenuten BSD ekvivalenten MIT?
BigWhale ::
Jaz samo enega tipa 'licenc' ne maram. ;)
BSD je pa, use me and abuse me. Kar se pa ze dogaja in se bo se dogajalo. Niti nimam problema s tistim use me, bolj je abuse me problematicen. :)
BSD je pa, use me and abuse me. Kar se pa ze dogaja in se bo se dogajalo. Niti nimam problema s tistim use me, bolj je abuse me problematicen. :)
MrStein ::
"The author chooses the licence, everybody else is a whiner" - Linus Torvalds
(ne nujno dobesedno, naj popravi nekdo, ki najde pravi citat)
(ne nujno dobesedno, naj popravi nekdo, ki najde pravi citat)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
h93w47t ::
Vse kar je pomembno ima [$&37; usdSign]G patentirano, PageRank patent potece sele 2017
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: h93w47t ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Pearl, Qatar in ostale nizke gradnje (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 10105 (6020) | bluefish |
» | Google omogočil javnosti dostop do zbirk fotografij revije LIFEOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4978 (3485) | poweroff |
» | Google Print tudi za evropske založbeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3627 (3125) | metalc |
» | Google kljub nasprotovanjem nadaljuje z digitalizacijo knjigOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4686 (3941) | Myth |
» | tango za windowseOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1640 (1412) | Lisko |