» »

Čuden problem z Samsung monitorjem

Čuden problem z Samsung monitorjem

drummerboy75 ::

Živio

Imam LCD monitor Samsung in sicer tipa SyncMaster 710v. Že kar nekaj časa opažam, da je slika montorja ob desnem in levem robu ekrana slika bolj svetla in sicer v obliki polkroga. Ta pojav je najbolj viden, ko se mi pojavi čisto črn screen pri kakšni igri ali filmu. Ali bi to lahko bilo od zvočnikov? Ampak zvočnike imam oddaljene od robov monitorja sigurno 10-15 cm stran. Če kdo kaj ve naj sporoči.

waters ::

Imel sem podoben primer. Razlika pri tebi in meni je bila le v tem, da se je ob robu poznalo le ko je bil ekran temen - črne barve. Zadevo sem reklamiral in so mi zamenjali.

LP

jarni2 ::

Halo! Jest sem imel podoben problem z philips monitorjem par let nazaj... sem ga nesel nazaj, so ga reklamirali... dobim novega, ga nesem domov, isti problem... se zmenim v firmi, da bom raje vzel sony trinitron... dobim trinitron in opazim, da je problem skoraj izginil, ampak malo ga je še vedno mal pigal... potem sem odstranil zvočnike od monitorja cca 50 cm in problem je izginil... spet približal zvočnike na cca 15 cm in spet je krivilo in barvalo sliko...
Tko da, pomojem najbolje da najprej odstraniš zvočnike za preizkus in če vidiš da po odstranitvi zvočnikov problem ostaja, reklamiraj monitor...

Dr_M ::

CRT in LCD monitorji so popolnoma razlicni...
na LCD monitorje razni magneti in podobne stvari nimajo upliva, medtem ko pri CRT monitorjih povzrocajo hude motnje.

tko da, brca v temo...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung 2232BW

Oddelek: Strojna oprema
222449 (1827) domen-
»

POmoč (dead pixel) (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
596016 (5075) Izi
»

CRT - LCD razočaranje in žalost... (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
645723 (4266) Marjan
»

Vprašanje o trinitronih

Oddelek: Pomoč in nasveti
402325 (1733) Hux
»

IIyama monitor-je to normalno?

Oddelek: Zvok in slika
332717 (1949) Jony

Več podobnih tem