» »

kako ves ce si skuru procesor?

kako ves ce si skuru procesor?

mico ::

no da opisem mojo tezavo...najrajs bi se zdele zjoku sam se ne bom....torej kupu sm en distancnik, ker si delam vodno hlajenje in da nebi zdrobil mojega TBja 1,2 GHz sem hotel varnost....js sm lepo dal distancnik na procesor in potem gor chorme orba...nakar js przgem racunlanik in crna slika...zato sem takoj vedu da ni neki vredu in sm ga po 5 sekundah takoj ugasnu...nakar dam js dol hladilnik in potipam jedro in se lepo opecem....potem sm pocaku da se je stvar ohladila in dal dol distancnik in probal brez ampak je vse crno....potem sem se za 1 sekundo preizkusil ce je stvar ziva in zagnal brez hladilnika gor in przgal in se je takoj segrel in sem namudoma ugasnil....zdaj ne vem a sem ga zaradi tega blesavega distancnika skuru, ker ni nobenih sledi o tem...zgleda cist tk ko pa je zgledal ko sem ga kupil in ko je se delal.... :(:(:(

piek ::

Najboljse bo, da skocis s procesorjem do kakega znaca in pri njemu probas, ce se CPU zbudi.
Vso sreco, LP

piek

mico ::

jah ubistvu je crknu zarad neznanea vzroka, ker plata ni hin --> mam se en rezervn duron 650 doma in zdele tole pisem na njem...skratka crknu je in pojma nimam zakaj....mislim ce bi se skuru bi se verjetn kej poznal gor zgleda pa kot nov...kak je pa kej z garancijami teh procesorjev?

Binji ::

Ti ga kar nazaj nesi pa nej ti ga menjajo. Ce procesorju nej nic videt ti ga morjo zamenjat.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Huey P ::

Če si ti dal ta drek med proc in hladilnik, in po možnosti še malo pristisno na proc, je lahko da distlančnik (al kva je) zdrobil tiste konektorje na procu ali pa je med njimi prišlo do kakega stika in BUM...

..::DOOM III: The Legacy::..

mico ::

ja pa kk ce se pa nista ama nista ne vidi gor...pod lupo sem ga gledal na mocni svetlobi in ni niti najmanjsega znaka da bi bil kej poskodovan...edin ce se to neki notr sfuka...sam pol pa uni tut na morjo pogruntat ka bi lahk blo mi morjo pa itak novga dat al kk...

Huey P ::

mico;

Pojdi tha, ker si ga kupil in jim povej, da zahtevaš, da ti ga mejajo in da si ga samo vklopil in se je sfukal... pa mislim, da ti bodo novega dali!

..::DOOM III: The Legacy::..

Can ::

Poznam enga tipa, ki dela v eni rač. štacuni. Praktično zamenjajo vse skurjene procesorje (če ni vizualnih znakov), čeprav jim je jasno kako so bili skurjeni. S tem se enostavno ne obremenjujejo, procesor pošljejo na amd/intel, ter dobijo novega!
Problem lahko nastane v štacunah, ki na procesor (če ga sam zmontiraš) dajo zelo malo garancije, nekatere celo le en dan ali teden!

krucymucy ::

Sorry ker kritiziram, ampak lahko bi prej pogledu ce je distancnik slucajno visji od jedra!!!
Sigurno je neki skurl not!!! Sej drugega nima kej bit!!!

mico ::

ma vem itak je bla moja napaka, ker nism prej pogledal -> distancnik je bil malo kriv in ga je blo treba naravnat...drgac pa procesor pa kr nov dobim? kr tk na easy je blo...ja novga ti bomo dal :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
955151 (3867) Timmah
»

Okrusen AMD

Oddelek: Pomoč in nasveti
191263 (937) _juMek
»

Ali sta procesorja za v smeti?!

Oddelek: Pomoč in nasveti
101210 (941) umetnic
»

ABIT KT7/KT7A Voltage Mod (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
663779 (3249) morphling1
»

A je procesor za u smeti?

Oddelek: Pomoč in nasveti
371402 (1006) Evil|One

Več podobnih tem