Forum » Hlajenje in modifikacije » Kaj bi lahko bilo narobe?!
Kaj bi lahko bilo narobe?!
el-Che ::
Lep pozdrav
Imam tezave s temperaturo procesorja in ne vem kaj bi lahko bil vzrok visokih temperatur.
moj pc: P4 HT 3.4 GHz ( 550 800 MHz FSB 1 MB L2 Cache), plata Abit AG8-3rd Eye, grafika MSI NX6600 GT, napajalnik Enermax Noisetaker 420 W...
nic ni navito, hlajenje je original + ohisje ima 2 dodatna venta, menjal sem termalno pasto vendar se temperature niso spremenile...
Test proca je pokazal da je z njim vse ok...
Procesor ima v windowsu povprecno temperaturo 45°C +- 5°C... Pomoje je ta temperatura previsoka...Kaj bi lahko bilo narobe? Tnx za pomoc...
Imam tezave s temperaturo procesorja in ne vem kaj bi lahko bil vzrok visokih temperatur.
moj pc: P4 HT 3.4 GHz ( 550 800 MHz FSB 1 MB L2 Cache), plata Abit AG8-3rd Eye, grafika MSI NX6600 GT, napajalnik Enermax Noisetaker 420 W...
nic ni navito, hlajenje je original + ohisje ima 2 dodatna venta, menjal sem termalno pasto vendar se temperature niso spremenile...
Test proca je pokazal da je z njim vse ok...
Procesor ima v windowsu povprecno temperaturo 45°C +- 5°C... Pomoje je ta temperatura previsoka...Kaj bi lahko bilo narobe? Tnx za pomoc...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Overclock 8600 GT in E6750Oddelek: Navijanje | 2215 (1314) | JC Denton |
» | Procesor se mi pregreva?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2323 (2205) | xxxgeekxxx |
» | ThermalRight 120 Ultra (extreme)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1870 (1493) | RC14 |
» | Je res, da ABIT plosce kazejo 10 stopinj visje temperature?Oddelek: Navijanje | 1744 (1324) | mloncar |
» | zakaj se mi proc tako grejeOddelek: Pomoč in nasveti | 1347 (1097) | Pizzicato |