Forum » Kaj kupiti » PCMICA mobile connect:S!mobilov EDGE ali Mobitelov UMTS
PCMICA mobile connect:S!mobilov EDGE ali Mobitelov UMTS
BaRtMaN ::
LP!
Razmisljam o nakupu ene od navedenih kartic za prenosnik, zanima pa me, ce ima z njimi kdo kaksne izkusnje.
Hvala!
Razmisljam o nakupu ene od navedenih kartic za prenosnik, zanima pa me, ce ima z njimi kdo kaksne izkusnje.
Hvala!
dejvidlj ::
Osebno uporabljam Mobitelov kartični telefon Dragon E600 že kakih 10 dni in zaenkrat sem z njim zelo zadovoljen. Kot modem se obnese bolje kot moj SE Z1010 pa še ni treba skos pazit na polnjenje baterije, UMTS jo namreč žre kot najhujša pijavka. V akciji stane ta kartični telefon 9.900,00 SIT, če se odločiš za podpis aneksa v katerem se zavežeš, da boš imel 2 leti vklopljen MEGA prenos podatkov(500 MB na mesec, naročnina 5 čukov na mesec). Razen te pa Mobitel ponuja še 2 kartična telefona: Option Globtrotter Fusion(19.900,00 SIT v primeru vezave MEGA prenos za 2 leti) in Merlin U530 PC Card Modem(ista cena kot za Dragona). Za Fusion kartico sem slišal, da z nekaterimi prenosniki ne deluje najbolje, zaradi nekompatibilnosti software-a, spet na drugih pa odlično, za Merlina pa še nimam nobenih konkretnih podatkov, ker je še dost nova zadeva. Sicer pa tudi Simobilova varianta ni slaba, v račun pa je treba vzeti, da ima Mobitel boljšo pokritost UMTS(ca. dobrih 60%) kot Simobil EDGE(okoli 25%) in da je UMTS napram EDGE-u skoraj 2x hitrejši.
Don`t worry, be happy
KTr1sk ::
Jaz pa prosim če kdo ve kje bi lahko kupil PCMCIA kartico za mobitel omrežje, prijatlju nagaja antena na kartici in na servisu nočejo zamenjat in je primoran kupit na svoje stroške, a ne vem kje se da to kupit, gledal sem to kartico http://www.bolha.com/oglas383344636/-hs... a je dost draga in more obvezno delat na windows 7, hvala
lp
lp
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Klasični DiulUp - še aktualen?Oddelek: Omrežja in internet | 1750 (1226) | pirat |
» | Mobitel UMTS ali Simobil VodafoneOddelek: Mobilne tehnologije | 3664 (2973) | flipflop |
» | EDGE prenosOddelek: Mobilne tehnologije | 1635 (1443) | dejvidlj |
» | Kaj menite o Mobitelih s Fotoaparati? In o MMSOddelek: Mobilne tehnologije | 1992 (1647) | Caligula |
» | Simobil ponuja GPRS Vodafone Mobile Connect Card...Oddelek: Omrežja in internet | 3346 (2786) | CaqKa |