Forum » Pomoč in nasveti » Težava z MSI 6163
Težava z MSI 6163
trot ::
Bok!
Imam MSI 6163 pro2 plato. Nekaj sem se igral, pa je bilo treba resetirat bios. Od takrat mi ob bootanju teži v stilu System hardware abnormal, press any key to continue...
Procesor ni oc, voltaže so na auto in v mejah normale. Računalnik sicer dela ok. Preizkusil sem že pol nastavitev v biosu, pa nič.
Če kdo ma (ali je imel) to plato, pa ve kako bi se to rešilo, help!
Imam MSI 6163 pro2 plato. Nekaj sem se igral, pa je bilo treba resetirat bios. Od takrat mi ob bootanju teži v stilu System hardware abnormal, press any key to continue...
Procesor ni oc, voltaže so na auto in v mejah normale. Računalnik sicer dela ok. Preizkusil sem že pol nastavitev v biosu, pa nič.
Če kdo ma (ali je imel) to plato, pa ve kako bi se to rešilo, help!
NiggerBob ::
vklopljen imaš nadzor nečesa , kar hardwersko ne obstaja.
Primer: vklopljeno imaš merjenje vrtljajev ventilatorja, ventilator pa ni priključen. Ali pa naj meri temperaturo preko sonde, sonda pa ni priključena.
Ali pa je nastavitev temperature nastavljena prenizko,......
Primer: vklopljeno imaš merjenje vrtljajev ventilatorja, ventilator pa ni priključen. Ali pa naj meri temperaturo preko sonde, sonda pa ni priključena.
Ali pa je nastavitev temperature nastavljena prenizko,......
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"
NiggerBob ::
hehe, tudi meni se je to večkrat zgodilo
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz nič postaviti računalnik na nogeOddelek: Pomoč in nasveti | 1623 (964) | mrgwn |
» | Matična plošča piska, sistem na videz normalno delujeOddelek: Strojna oprema | 1935 (1707) | Person |
» | Napaka pri inštalaciji Windows XP, prosim pomagajteOddelek: Pomoč in nasveti | 1245 (1133) | R-S-LoVe |
» | Manjkajoč dvd v biosu.Oddelek: Pomoč in nasveti | 839 (728) | mrheker |
» | Brez beep-a in POST-a pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 863 (759) | pacman |