Forum » Pomoč in nasveti » Brez beep-a in POST-a pri zagonu
Brez beep-a in POST-a pri zagonu
xylem ::
Problem: ko prizgem kisto se zazenejo ventilatorji in diski potem pa se stvar neha. Plosca ne spusti nobenega zvoka/beep-a, tipkovnica se ne prizge. Poskusil sem tudi izven ohisja z minimalno konfiguracijo (plata+proc+ram+graficna) pa je isto..
Kaj bi lahko bilo fuč? plata, ram ali proc? Ce bi bla graficna bi verjetno kaj piskalo?
lp
Kaj bi lahko bilo fuč? plata, ram ali proc? Ce bi bla graficna bi verjetno kaj piskalo?
lp
pacman ::
Moje mnenje: napajalnik
Sem imel podoben problem sam pri meni so se ventilatorji zagnali čist mal, kako sekundo ali dve.
Probaj si kje sposodit napajalnik pa probaj
LP
Sem imel podoben problem sam pri meni so se ventilatorji zagnali čist mal, kako sekundo ali dve.
Probaj si kje sposodit napajalnik pa probaj
LP
Poskusil tudi s (kvalitetnim) napajalnikom, pa je isto..
Pri zagonu ni niti enega piska, kaj bi se lahko bilo fuc v tem primeru: procesor, ram ali cela plata?
lp
Pri zagonu ni niti enega piska, kaj bi se lahko bilo fuc v tem primeru: procesor, ram ali cela plata?
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xylem ()
Keyser Soze ::
Da bo piskal moraš zvočnik met priključen.
Drugače pa.. Če ne piska in ni nobenega znaka od matične je potem šla ona malo po gobe.
Katera matična pa je??
Drugače pa.. Če ne piska in ni nobenega znaka od matične je potem šla ona malo po gobe.
Katera matična pa je??
OM, F, G!
ECS Elite K7S5A, imam isto plato v drugi kisti, ki ni prikljucena na speaker, pa spusti tisti obicajni pisk pri POST-u..
Ch4N93 ::
kaj si delal s kompom pred tem problemom?
najverjetneje te BIOS zafrkava.
med resetiranjem računalnika drži tipko insert, mogoče se bo zagnal z default nastavitvami.
ker pa imaš 2 enaki plati lahko narediš t.i. hot swap BIOS čipa
če te zanima kako vprašaj, (ali pa iskanje/google)
LP
najverjetneje te BIOS zafrkava.
med resetiranjem računalnika drži tipko insert, mogoče se bo zagnal z default nastavitvami.
ker pa imaš 2 enaki plati lahko narediš t.i. hot swap BIOS čipa
če te zanima kako vprašaj, (ali pa iskanje/google)
LP
montiral procesor, hladilnik je sel bolj 'na trdo', je mozno tam okrog procesorja preverit kontakte na plosci z kaksnim volt/amper metrom ?
pacman ::
montiral procesor, hladilnik je sel bolj 'na trdo'
Če se ti je plošča kaj podrsala po podlagi ali pa si mogoče ponesreči kje "piknil" z
izvijačem kot nekdo ki ga poznam je skoraj zagotovo izdahnila zadnji pisk
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ugasnil in po ponovnem zagonu ne deluje več.Oddelek: Strojna oprema | 2011 (1750) | francek1 |
» | Nov računalnik-ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1094 (856) | hanibal1 |
» | problemi z matično!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1707 (1448) | dzinks63 |
» | Resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (1000) | mihajlo carr |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5615 (4331) | Timmah |