Forum » Omrežja in internet » ADSL po formatiranju diska
ADSL po formatiranju diska
iNDigo_Child ::
Imam adsl in sem pred kratkim formatiral računalnik, tako da sem moral adsl znova instalirati. Prvič mi je šlo vse v redu: kupil sem omrežno kartico, jo namestil, instaliral, instaliral tudi adsl preko priloženega cd-ja in vse je delalo, kot bi moralo. Toda sedaj mi napiše nekaj, kar mi zadnjič ni. Najprej, ko hočem instalirati adsl, in potem, ko hočem urediti povezavo, ko je adsl že nameščen, mi napiše, da rabim "Ethernet network adapter with a TCP/IP binding". Po mojem ne zazna omrežne kartice, pa čeprav je nameščena pravilno. ISDN modem sem tudi instaliral pravilno. Tudi ko hočem konfigurirat adsl povezavo, mi tam, kjerbi moglo samo zaznat mrežno kartico, ne zazna nič.Prosim pomagajte mi, da mi bo ADSL spet delal. Za pomoč se že vnaprej iskreno zahvaljujem!
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
cekr ::
A si naložil gonilnik za mrežno?
Kako ti jo zazna sistem?
Kako ti jo zazna sistem?
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
iNDigo_Child ::
Gonilnik za mrežno je, sistem jo tud zazna, sam pri konfiguraciji adsl-a jo noče zaznat.
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
K0K0 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 1324 (1140) | BorutK-73 |
» | Ubuntu problem z mrežno 3com 3c509Oddelek: Operacijski sistemi | 2281 (2031) | krofko |
» | ADSL povezava se mi skoz resetiraOddelek: Omrežja in internet | 1530 (1349) | BlueRunner |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97449 (25106) | Skrat |
» | nForce 2 driverji in Mandrake linux (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4917 (4105) | sh4rk |