» »

USB Hub

USB Hub

Tutankhamun ::

Imam en starejši MB, ki ima samo dva USB 1.1 priključka. Na enem je miška, na drugem pa preklapljam med kamero, memStick, fotkič...
Očitno je, da rabm več USB priključkov.:|

Ker sem hotu met priključke v dosegu (recimo na mizi ob monitorju...), sem si omislu USB 2.0 hub s štirimi priključki. Ker pa nebi bila hitrost huba izkoriščena sem si omislu še pci kartico USB 2.0. In zdej par vprašanj(problemov):

1. Zdej sem USB tipkovnico(prej je bila preko adapterja priklopljena na PS2) priklopil na USB 1.1, ki je že na MB. V biosu vse dela, ko pa pride do izbire OS-a pa zašteka:(, uglavnem v Winse se ne morem logirat, nc ne reagira. Mogoče bi mogu driverje na nov naložit sam kako?

2. Ko je računalnik ugasnjen na USB Hub-u pa imam priklopljeno napajanje(hub ima možnost zunanjega napajanja), na DVD enoti in DVD-RW enoti gorijo lučke. Očitno pride napetost iz USB hub-a v računalnik. A je to lahko slabo, zakaj je to tako? In še to. Takrat računalnika ne morem prižgat:| . Če iyklopim napajanje iz Huba, dela normaln.

No tok za zdej.

Uranij ::

1.)V biosu si moras enablat podporo za USB tipkovnico.

2.)Hm....nisem se imel takega problema, pomoje bi moral izklopit se usb hup iz el. napajanja.

Tutankhamun ::

1. Nobene opcije ni za Enable Usb tipkovnice. Drugač v biosu lahko uporabljam tipkovnico brez problemov, samo ko pa pride do izbire OS pa tipkovnica zmrzne.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

usb device not recognized

Oddelek: Strojna oprema
143146 (1616) RutS
»

Na računalniku ne dela USB ključ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101469 (1239) M@73Y
»