Forum » Operacijski sistemi » win xp repair problem
win xp repair problem
primozf ::
Zaženem računalnik, pa se mi pojavi :
Windows could not start because the following file is missing or corrupt:
\Windows\system32\config\system
You can attempt to repair this file by starting winxp setup CD
Select R at the first screen to repair...
Dam WinXP CD noter, ko ga zalaufa dam R(repair), ko pa se mi pojavi : on which windows system do u want log on al neki takega, izberem 1(c:\Windows, ker drugega tak ni), pritisnem Enter pa kišta počaka, nič ne naredi...
Ajde da vas vidim umetnike...
V primeru, če bi repair laufal, kaj bi moral zalaufati sam fixboot al še kaj drugega...
Windows could not start because the following file is missing or corrupt:
\Windows\system32\config\system
You can attempt to repair this file by starting winxp setup CD
Select R at the first screen to repair...
Dam WinXP CD noter, ko ga zalaufa dam R(repair), ko pa se mi pojavi : on which windows system do u want log on al neki takega, izberem 1(c:\Windows, ker drugega tak ni), pritisnem Enter pa kišta počaka, nič ne naredi...
Ajde da vas vidim umetnike...
V primeru, če bi repair laufal, kaj bi moral zalaufati sam fixboot al še kaj drugega...
Good Guy ::
Ti k daš notr cd zmer k t da hočeš na novo posnet windowse in potem zberi particijo in pol dej r sej ti vse piše
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
knesz ::
Napises CHKDSK /F in zadevo bi moral popravit.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP repairOddelek: Pomoč in nasveti | 1154 (996) | kmetek |
» | Windows XP - težave z zagonomOddelek: Operacijski sistemi | 2796 (2638) | SebaR |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3145 (2383) | xpozed |
» | Kako obdržati linke do aplikacij, register in ostalo, ko reinštaliraš WinXP???Oddelek: Operacijski sistemi | 1616 (1364) | Lith |
» | Novi (2.41) driverji za NF2 zrusili sistem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1843 (1480) | kuglvinkl |