Forum » Loža » Verz za dan žena v španščini
Verz za dan žena v španščini
Doman ::
Lepo bi prosil, če bi mi lahko dal nekdo kak sms-verz za dan žena (za punco) v španščini.
Sem iskal na googlu, vendar mi odpre polno španskih strani, jast ki pa nimam pojma o šp. pa 0 ne ločim.
Rabil bi pa že do jutri(8ih zjutraj)
Ps: Nujno mora biti v španščini, ker študera šp. in bi to naredilo poseben efekt :)
Lp!
Sem iskal na googlu, vendar mi odpre polno španskih strani, jast ki pa nimam pojma o šp. pa 0 ne ločim.
Rabil bi pa že do jutri(8ih zjutraj)
Ps: Nujno mora biti v španščini, ker študera šp. in bi to naredilo poseben efekt :)
Lp!
- spremenil: Doman ()
_marko ::
Idi na španski forum, jih prosi v angleščini naj ti napišejo in upaj da te ne napizdijo
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
perci ::
Jah, bo že prav, čeprav ne štekam zakaj, glagol je namreč existir, torej končnica ir - kar pomeni, da bi morala biti 2 oseba ednine sedanjika "existes". Jah, mal sem že pozabu, neka varka je zihr.
nevone ::
Google translator prevede takole:
Estoy alegre que usted existe.
I am glad that you exist.
Me alegro de que existas.
I am glad of which you exist.
o+ nevone
Estoy alegre que usted existe.
I am glad that you exist.
Me alegro de que existas.
I am glad of which you exist.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
perci ::
ja, sam tale dva stavka nista primerljiva, ker gre v prvem primeru za vikanje (usted) in potem končnica ni več -es ampak -e.
Ma ne vem, vseen mi je, spat grem
Ma ne vem, vseen mi je, spat grem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USA se umika iz sporazuma o jedrskih raketah srednjega dosega (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7329 (5980) | D3m |
» | Spremenil se mi je IP naslov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1414 (1184) | Kootra |
» | Katere jezike obvladate (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5049 (4129) | ThinMan |
» | nod32Oddelek: Programska oprema | 931 (829) | PrimozR |
» | A.I. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4990 (4035) | Thomas |