Forum » Izdelava spletišč » Javascript menu pomoč
Javascript menu pomoč
MRB0rYS ::
Imam naslednjo kodo javascripta:
Vse vredi deluje namreč dropdown menu na levi strani v navezi z css. Menu je točno tako narejen .
Ampak moti me edino eno namreč, ko kliknem povezavo na naslednjem nivoju mi podnivoje skrije, jaz pa bi rad da ko klikneš povezavo ostane naslednji nivo viden, se ne zapre in čaka na klik.
Verjetno moram kaj v zgornji kodi spremenit, nekaj sem že probaval pa mi ne rata.
hvala v naprej.
var ns6=document.getElementById&&!document.all var ie4=document.all&&navigator.userAgent.indexOf("Opera")==-1 function isHeader(elm){ var islist=0 varElm=ns6? elm.target : event.srcElement if (varElm.id=="meni-glavni") islist=1 else while (ns6&&varElm.parentNode||(ie4&&varElm.parentElement)){ if (varElm.className=="meni-glavni"||varElm.className=="podmeni"){ islist=(varElm.className=="meni-glavni")? 1 : 0 break} varElm=ns6? varElm.parentNode : varElm.parentElement} if (islist){ var list=ns6? varElm.nextSibling.nextSibling : varElm.all.tags("UL")[0] if (list.style.display=="none"){ list.style.display=""} else{ list.style.display="none"} } } if (ie4||ns6) document.onclick=isHeader
Vse vredi deluje namreč dropdown menu na levi strani v navezi z css. Menu je točno tako narejen .
Ampak moti me edino eno namreč, ko kliknem povezavo na naslednjem nivoju mi podnivoje skrije, jaz pa bi rad da ko klikneš povezavo ostane naslednji nivo viden, se ne zapre in čaka na klik.
Verjetno moram kaj v zgornji kodi spremenit, nekaj sem že probaval pa mi ne rata.
hvala v naprej.
b0rys
- spremenil: MRB0rYS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako film, ki se predvaja v brskalnuki prenesti na disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17849 (10866) | SLO_Matej |
» | JavaScript zunaj HTMLOddelek: Izdelava spletišč | 1267 (1165) | *wolf* |
» | [question]neki glede menijaOddelek: Izdelava spletišč | 1597 (1476) | tec |
» | Drop down meni!Oddelek: Izdelava spletišč | 1939 (1692) | ACE |
» | Kako se tole naredi?Oddelek: Izdelava spletišč | 1493 (1193) | njok |