Forum » Programska oprema » ZoneAlarm * help pri nastavitvah
ZoneAlarm * help pri nastavitvah
Egii ::
za Firewall mam programček ZoneAlarm pro. matram se z nastavitmami pa mi nikak ne uspe,
rad bi omogočil dostop drugega računalnika ki je v mreži. IP naslov sem dal v Trusted opcijo
pa me se vedno blokira ko se hočem povezat.
prosim za pomoč
rad bi omogočil dostop drugega računalnika ki je v mreži. IP naslov sem dal v Trusted opcijo
pa me se vedno blokira ko se hočem povezat.
prosim za pomoč
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
maketa ::
Zone alarm je eno samo sranje ker se v vsako sranje (kr skoz neki sprašuje)vtikuje tako da..... manj
ga vidim rajš ga mam!!
ga vidim rajš ga mam!!
Belcebub ::
In bi lahko svoj uspeh delil še z ostalimi. Aja....prosim
Če si srečen, in če srečo rad bi še delil z nekom, če si srečen, brž z dlanjo udari v dlan!
MagElan ::
jaz imam isto težavo, tako da prosim vse ki veste kako jo odpravit, torej omogočit drugemu računalniku dostop do intereta preko mojega računalnika z instaliranim zone alarmom, da mi svetujete.
hvala
hvala
-=MagElan=-
aljazh ::
Firewall > Main > Advanced
Označi pri "This computer is an ICS/NAT gateway" in vpiši IP računalnika.
Pri drugem računalniku, ki se želi povezati preko tega označiš pri "This computer is a client of an ICS/NAT gateway running ZoneAlarm Pro".
Pri meni deluje.
Označi pri "This computer is an ICS/NAT gateway" in vpiši IP računalnika.
Pri drugem računalniku, ki se želi povezati preko tega označiš pri "This computer is a client of an ICS/NAT gateway running ZoneAlarm Pro".
Pri meni deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131791 (21278) | Qushaak |
» | Security AlertOddelek: Omrežja in internet | 983 (884) | bluefish |
» | Licenca za Zone Alarm antivirusOddelek: Programska oprema | 1484 (1308) | Death Paladin |
» | ZoneAlarm in ApacheOddelek: Omrežja in internet | 1293 (1198) | govno |
» | Firewall???Oddelek: Omrežja in internet | 1463 (1226) | andrej |