Forum » Omrežja in internet » Kabel za WLAN anteno
Kabel za WLAN anteno
MTm2H37rqt7B ::
Zivjo!
Zanima me, kje bi lahko dobil kabel za antenco.
Da bo lazje razumljivo. Starsi so premaknili svoj komp v cuden kot, kjer je WLAN signal slab. Zdej me pa zanima, kje bi lahko dobil kabel da bi antenco, ki je na PCI WLAN kartici, lahko premaknil drugam. Rabil bi recimo cca 1m takega kabla.
Ce ima kdo idejo kje bi se dalo to dobit in kaksna je cena, bi bil vesel ce bi to znanje delil :>
Zanima me, kje bi lahko dobil kabel za antenco.
Da bo lazje razumljivo. Starsi so premaknili svoj komp v cuden kot, kjer je WLAN signal slab. Zdej me pa zanima, kje bi lahko dobil kabel da bi antenco, ki je na PCI WLAN kartici, lahko premaknil drugam. Rabil bi recimo cca 1m takega kabla.
Ce ima kdo idejo kje bi se dalo to dobit in kaksna je cena, bi bil vesel ce bi to znanje delil :>
- spremenilo: MTm2H37rqt7B ()
rfmw ::
povprašaj na forumu wlan-sat ali kontaktiraj določene uporabnike na tem forumu, ki prodajajo antene, konektorje in kable...
ne izplača se ti podaljševati tega kabla, raje kupi/naredi dodatno antenico z daljšim kablom.
ne izplača se ti podaljševati tega kabla, raje kupi/naredi dodatno antenico z daljšim kablom.
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
pujsek_ ::
2ksit tale antenca... da ne bom bruhno...
Nekaj antenskega materiala dobiš lahku tukaj... klik
Nekaj antenskega materiala dobiš lahku tukaj... klik
Welcome shop.wlan-sat portal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako izboljšati domet routerjaOddelek: Omrežja in internet | 11953 (9807) | Pyr0Beast |
» | Problem z USB modemomOddelek: Omrežja in internet | 1593 (1366) | blackbfm |
» | Nakup WLAN karticeOddelek: Kaj kupiti | 3618 (2343) | pujsek_ |
» | Asus 500g router in 138g mrežna kartica - prekinjanje povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1635 (1403) | Airskull |
» | Brezžična mreža!!!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2952 (2226) | pujsek_ |