Forum » Programska oprema » Export from firefox
Export from firefox
bbbb ::
Mene zanima ce kdo ve kako bi exportal bookmarks in shranjene pasworde in potem seveda tudi nazaj importal.
A mogoce kdo ve kako bi v mozilli nastimal da mi vse odpera v tabih, mislim pa linke ki imajo po izvorni kodi novo okno za target
Hvala!
A mogoce kdo ve kako bi v mozilli nastimal da mi vse odpera v tabih, mislim pa linke ki imajo po izvorni kodi novo okno za target
Hvala!
Nekdo na tem svetu obstaja ki 100% ve odgovor na tvoje vprašanje!
gfighter ::
1. Bookmarks -> Manage Bookmarks -> File -> Export oz. Import
2. Tools -> Options -> Advanced -> Tabbed Browsing -> Obkljukaj "Force links that open new window to open in new tab"
Pa malo si nastavitve preglej...
2. Tools -> Options -> Advanced -> Tabbed Browsing -> Obkljukaj "Force links that open new window to open in new tab"
Pa malo si nastavitve preglej...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
gfighter ::
passworde pa lahko pregledaš v Tools-> Privacy -> Saved Passwords samo za passworde pa ne vem kako bi jih exportal in nato importal. Stric Google bo vedel...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
Mavrik ::
Uporabi program MozBackup, ki ti bo naredo v eno datoteko kopijo vsega, tako bookmarkov, nastavitev, extensionov, shranjenih gesel... v glavnem celi profil.
(In ti ga kasneje tudi obnovil.)
(In ti ga kasneje tudi obnovil.)
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
borchi ::
men je bookmarks synchronizer ful kul. bookmarke maš shranjene na ftp-ju in jih imaš vedno "na dosegu mišjega klika" brez da bi jih moral na kakem fizičnem mediju zraven sebe prenašat.
l'jga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po neumnosti v Firefoxu izgubil vse zaznamke in gesla. Kako jih dobiti nazaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2160 (1897) | refosk |
» | BookmarksOddelek: Pomoč in nasveti | 920 (774) | Procesor |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 73031 (62196) | opeter |
» | Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40360 (33950) | urban99 |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22237 (13985) | R33D3M33R |