» »

Blazni problemi z miško

Blazni problemi z miško

GregaS ::

Mam zdej nov komp pa miš od Geniusa z 10 gumbi, ampak to ni tok važn.

Dons se mi je skor utrgal, ko me je spet začela miš zajebavat.
Mel sem prej na starmu kompu un brezžičn jajc od Typhoona tud in mi je miš začela čez en cajt kar po svoje letat okrog al pa ni blo nč od nje. Pol so mi zamenjal oddajnik pa je blo pomoje vredu, dokler ni spet začel crkvat in sm jo likvidiral...

Ta nova miš od Geniusa pa je prvič crknla, ko sm jo prklopu na star komp, čeprav je pol delala.
dons mi pa crkne še na novmu kompu - ista scena, samo da je zdej pa kr pr mir, pol pa mal resetiram komp pa dela dokler spet kej ne resetiram... - zdej mam tastaro PS2 mš prklopleno.

Uglavnem dosedaj še noben ni znal pojasnit tega, al je možno da je vzrok v USB priključku
oziroma elektrostatika.
Morm še mal sprobat na drugih kompih....

Živ obup.
:'(

boštjan ::

pomoje je najmanj problemov s logitech miškami,najcenejšimi in dražjimi
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Eschelon ::

Če imaš kamero posnemi dogodek, potem pa na servis z njo. Lahko tudi brez posnetka, znaš pa imeti (odvisno od servisa) potem problem prepričati ljudi (stvari so vedno kritične pri defektih, ki so težko ponovljivi in ti per-se servis nikoli ne verjame), da ne štima, ker ti bodo skoraj zanesljivo rekli, da niso mogli nič najti (kak teden jo bodo valjali nekje - spet odvisno od servisa). Mogoče boš moral zagrozit s tržno inšpekcijo (potem se ponavadi mal omehčajo).

P.S.: Če ti neka druga, enako priklopljena miška dela, potem lahko mirno okriviš miš - povsem odveč je iskati računalnik, ki bo miški(!) ustrezal.
Vedeti, razumeti, znati.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Miš ne dela (ne USB, ne ps2...)

Oddelek: Pomoč in nasveti
172101 (1927) tj6000
»

Nov članek: Test mišk (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
10812091 (10071) Xplicit
»

Zamenjava Led diode v mišaku (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
645067 (3974) profii
»

Katiro miš imate ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
524754 (4195) g0Run7
»

svetujte katero misko

Oddelek: Kaj kupiti
482053 (1561) blue96

Več podobnih tem