Forum » Kaj kupiti » Recimo da bom bogat!!!
Recimo da bom bogat!!!
TNT2 ::
Ok recimo da bom enkrat kmau meu dost kesa!!!!
Kaj bi vse rabu za pravi domaci KINO!!!
Ampak res ta prav. Recimo da denar ni ovira.
Ok no je ampak da lahko porabm cca. 2 milijona sit.
Kaj bo vse rabu..DVD,platno......
Tocn ker izdelke proporocate.
Pa ne me kritizirat ker me ta stvar zanima pa ce denarja ne bom mel mi vsja puste fantazirat!!!
A NE?
Kaj bi vse rabu za pravi domaci KINO!!!
Ampak res ta prav. Recimo da denar ni ovira.
Ok no je ampak da lahko porabm cca. 2 milijona sit.
Kaj bo vse rabu..DVD,platno......
Tocn ker izdelke proporocate.
Pa ne me kritizirat ker me ta stvar zanima pa ce denarja ne bom mel mi vsja puste fantazirat!!!
A NE?
CAR!
Sodom ::
Platno, računalik (ali pa DVD player, kakor želiš), po možnosti ojačevalec ali pa reciever, pa kake dobre zvočnike. Namesto ojačevalca lahko tudi kakšen dober glasbeni stolp (stvar okusa in razpoložljivosti finančnih sredstev).
Sistem je met the best kakšen pro-logic, ali pa celo dolby digital... stereo naperj in odzadaj... pa še center. To raztura.
Zdaj če boš uporabljal platno boš potreboval projektor, kar pa ni mala malica, saj se je treba odločit za dobrega... in seveda poceni..., ampak kje dobimo poceni & dobro? Potem.... tudi material je drag - prostor mora biti velik... projektor da svoj efekt na borih 8-ih metrih, kar pa, če živiš v bloku, ni preveč mogoče. No saj lahko projektiraš tudi na krajši distanci, vendar bi bil to predrag šport, ki navsezadnje ne bi prišel do izraza, ker bi itak dobil majhno sliko, zato bi ti priporočal, na majhni razdalji (cca 4m) dober TV sprejemnik.
No upad, da sem zadel... strokovnjak pa nisem
Sistem je met the best kakšen pro-logic, ali pa celo dolby digital... stereo naperj in odzadaj... pa še center. To raztura.
Zdaj če boš uporabljal platno boš potreboval projektor, kar pa ni mala malica, saj se je treba odločit za dobrega... in seveda poceni..., ampak kje dobimo poceni & dobro? Potem.... tudi material je drag - prostor mora biti velik... projektor da svoj efekt na borih 8-ih metrih, kar pa, če živiš v bloku, ni preveč mogoče. No saj lahko projektiraš tudi na krajši distanci, vendar bi bil to predrag šport, ki navsezadnje ne bi prišel do izraza, ker bi itak dobil majhno sliko, zato bi ti priporočal, na majhni razdalji (cca 4m) dober TV sprejemnik.
No upad, da sem zadel... strokovnjak pa nisem
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
gorenc ::
no vsak naj pove nekaj;
jaz predlagam to, kar si bom tudi sam kmalu omislil in sicer
ojacevalec = Yamaha RX-V620 (135.000 SIT)
prednji zvocniki = B&W 603 (cca. 130.000 SIT)
zadnji zvocniki = B&W 602 ali pa Mission 772 (fino pasejo k yamahi) cena zadnjega para okoli 80.000 SIT
woffer
center = mission m7c1
woofer = zaenkrat ga ne rabim
glede tvja oz. projektorja in ostalih stvari pa ne znam svetovati. Opozoril bi te samo na to, da dober projektor (2000 lumnov in vec) stanejo cez 2mio SIT:)
jaz predlagam to, kar si bom tudi sam kmalu omislil in sicer
ojacevalec = Yamaha RX-V620 (135.000 SIT)
prednji zvocniki = B&W 603 (cca. 130.000 SIT)
zadnji zvocniki = B&W 602 ali pa Mission 772 (fino pasejo k yamahi) cena zadnjega para okoli 80.000 SIT
woffer
center = mission m7c1
woofer = zaenkrat ga ne rabim
glede tvja oz. projektorja in ostalih stvari pa ne znam svetovati. Opozoril bi te samo na to, da dober projektor (2000 lumnov in vec) stanejo cez 2mio SIT:)
Sodom ::
gorenc: pametno se odločaš, če boš kupil B&W, ker B&W je absolutno najboljša firma zvočnikov... je bla in tudi še bo!
Daishi ::
Jamo Dolby Pro Master Cinema ! ( 5 M SIT )
Hitachi Plasma W52 ! ( 2 M SIT )
Sony DVD komponenta ! ( 200 K SIT )
Univerzalna telekomanda ! ( 10 K SIT )
Fotelj Deluxe ( model homer Simpson ) ! ( 200 K SIT )
Mizica za pivo im sendvice ! ( 20 K SIT )
Soba 12m x 6m x 4m ! ( to seveda ze mas )
Sanje so zastonj ! Oz. so cca. 7.5 M SIT dalec !
Hitachi Plasma W52 ! ( 2 M SIT )
Sony DVD komponenta ! ( 200 K SIT )
Univerzalna telekomanda ! ( 10 K SIT )
Fotelj Deluxe ( model homer Simpson ) ! ( 200 K SIT )
Mizica za pivo im sendvice ! ( 20 K SIT )
Soba 12m x 6m x 4m ! ( to seveda ze mas )
Sanje so zastonj ! Oz. so cca. 7.5 M SIT dalec !
Uros - Essedi Gorica
ICQ No.: 56362066
diso ::
ko boš imel zadosti keša, si kupi kolosej in potem se vseli noter.
potem boš res imel pravi domači kino.
potem boš res imel pravi domači kino.
grex ::
Jst bi sam predlagal zamenjavo za sprednja dva zvočnika.
Torej ta dva naj bota od iste firme (B&W) ampak NAUTILUSUVA serija in sicer tista dva, ki sta v obliki polža. Če boš svinsko bogat mislim, da ne bo problem
Aha eden stane okol 30.000 DEM.....
lp, Grex
Torej ta dva naj bota od iste firme (B&W) ampak NAUTILUSUVA serija in sicer tista dva, ki sta v obliki polža. Če boš svinsko bogat mislim, da ne bo problem
Aha eden stane okol 30.000 DEM.....
lp, Grex
Daishi ::
Jst sm si mislu, da bo v sobci tmno pa da LCD ni tok pomembn !
Mal mors tud sparat ( tud mizca ni deluxe ) !
Mal mors tud sparat ( tud mizca ni deluxe ) !
Uros - Essedi Gorica
Pisk ::
ma kaj ste tako skromni???
pomislite na 1250kg tezke zvocnicke kako bi zveneli...
*
The two bass towers stand seven and a half feet tall, 18 inches (45.6 cm) wide and house twelve servo controlled twelve inch metal cone woofers individually driven by a massive 12 channel 4000 watt servo amplifier, housed in two Tower chassis and connected to the woofers via a custom 30 foot cable hand-crafted by AudioQuest. The fully discrete servo amplifier is remote controlled and functions include volume, low pass, high pass, phase and power. Inside there are 3 toroidal transformers that deliver the power, which is adjustable to any line voltage a customer might desire.
*
itd...
sicer pa poglejte si tukaj: Genesis HI-FI
kar kul pihalnik
pomislite na 1250kg tezke zvocnicke kako bi zveneli...
*
The two bass towers stand seven and a half feet tall, 18 inches (45.6 cm) wide and house twelve servo controlled twelve inch metal cone woofers individually driven by a massive 12 channel 4000 watt servo amplifier, housed in two Tower chassis and connected to the woofers via a custom 30 foot cable hand-crafted by AudioQuest. The fully discrete servo amplifier is remote controlled and functions include volume, low pass, high pass, phase and power. Inside there are 3 toroidal transformers that deliver the power, which is adjustable to any line voltage a customer might desire.
*
itd...
sicer pa poglejte si tukaj: Genesis HI-FI
kar kul pihalnik
Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!
Pisk ::
sem pozabil povedat da tisto zgoraj opisano je le nizkotonska enota(ne bom vsega kopiral sem). poleg pride se srednje+visokotonska, kogar zanima naj si gre pogledat...
v glavnem malo morje zvocnickov
v glavnem malo morje zvocnickov
Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jamo zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 7153 (4140) | sandmat |
» | Domaci kino nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22710 (21751) | Integra-R |
» | A so te hi-fi komponente OK?Oddelek: Kaj kupiti | 2463 (2098) | Dami |
» | Vaši DVD/home cinema sistemiOddelek: Sedem umetnosti | 2451 (2160) | Luigi |
» | RECIEVER - ojačevalecOddelek: Zvok in slika | 1944 (1676) | kuzifix |