Forum » Programska oprema » Power Point noce Printati?
Power Point noce Printati?
redT ::
Lep pozdrav!
Dokument ppt, oz serijo teh lahko odprem, urejujem, ....vse samo printat mi noce, takoj ko dam da mi sprinta slide mi javi error in da se mora zapreti!
gre pa samo za to serijo dokumentov , sem sprobal se par drugih vendar tiste pa sprinta....ali so mogoce ti kako zasciteni????
Najlepsa hvala!
LP
Dokument ppt, oz serijo teh lahko odprem, urejujem, ....vse samo printat mi noce, takoj ko dam da mi sprinta slide mi javi error in da se mora zapreti!
gre pa samo za to serijo dokumentov , sem sprobal se par drugih vendar tiste pa sprinta....ali so mogoce ti kako zasciteni????
Najlepsa hvala!
LP
ocitno se to se ni nikomur zgodilo....ali lahko kje vidim ce so recimo zasciteni (proti printanju) , ker sem jih na intrnetu dobu...hmmm sam pol nebi errorja napisalo??? ampak da so zasciteni, a ne?
Sm sprobal na dveh racunalnikih pa se to isto zgodi (office XP na obeh)??
Ce kdo kaj ve? ....najlepsa hvala....
Sm sprobal na dveh racunalnikih pa se to isto zgodi (office XP na obeh)??
Ce kdo kaj ve? ....najlepsa hvala....
ADMINISTRATOR...
...a lahko to temo premaknes v pomoc in nasveti, ker se mi zdi da je tam vec ogledov in tako upanje za resitev problema vecje....recimo
Hvala
...a lahko to temo premaknes v pomoc in nasveti, ker se mi zdi da je tam vec ogledov in tako upanje za resitev problema vecje....recimo
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: redT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP datoteka, povezava na bazoOddelek: Izdelava spletišč | 1270 (987) | racunalnicar |
» | Nakup mf tiskalnika - HP C6280 ali Canon MP610?Oddelek: Kaj kupiti | 3883 (3312) | 1309976 |
⊘ | Iščem kvalitetne RPG-jke z dobrimi zgodbamiOddelek: Igre | 3096 (1695) | Matej_K |
» | Printanje v AdobeAcrobatReader 7Oddelek: Programska oprema | 2533 (2320) | opeter |
» | ms access pomočOddelek: Programska oprema | 1321 (1214) | krneki0001 |