Forum » Pomoč in nasveti » bios update 4 gigabyte 7n400e-l
bios update 4 gigabyte 7n400e-l
Goldee ::
LP!
z iskanjem sem nasel nekaj tem a zanima me ravno to kar v nobeni temi niso odgovorili.. katera verzija biosa mi bo kazala pravo realno temperaturo procesorja? namrec vse moje temp. mi pc health monitor v biosu pokaze zelo visoke- system 38-40 cpu 58-63c in to za navit procesor barton 2600+ -> 3000+, pri nenavitem pa je 50-57C.
katera je najnovejsa razlicica biosa za mojo plato?
in se to ko sem spreminjal case ramov iz 7 3 3 2,5 na 6 2 2 2,5 mi je dobesedno sflesalo bios, kar neke stevilke in crke so bile po monitorju itd in od takrat naprej ko hocem updatati bios z F8 qiuck flash-om se mi napise bios id check error.. kaj je to? btw moral sem resetirati bios. sedaj dela vse normalno..
hvala za jedrnate odgovore :)
Where do you run when the earth becomes your enemy?
z iskanjem sem nasel nekaj tem a zanima me ravno to kar v nobeni temi niso odgovorili.. katera verzija biosa mi bo kazala pravo realno temperaturo procesorja? namrec vse moje temp. mi pc health monitor v biosu pokaze zelo visoke- system 38-40 cpu 58-63c in to za navit procesor barton 2600+ -> 3000+, pri nenavitem pa je 50-57C.
katera je najnovejsa razlicica biosa za mojo plato?
in se to ko sem spreminjal case ramov iz 7 3 3 2,5 na 6 2 2 2,5 mi je dobesedno sflesalo bios, kar neke stevilke in crke so bile po monitorju itd in od takrat naprej ko hocem updatati bios z F8 qiuck flash-om se mi napise bios id check error.. kaj je to? btw moral sem resetirati bios. sedaj dela vse normalno..
hvala za jedrnate odgovore :)
Where do you run when the earth becomes your enemy?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue screen...kaj bi lahko bilo narobe? ( servis ni popravil :) )Oddelek: Pomoč in nasveti | 2447 (1991) | amigo_no1 |
» | superPI lestvica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 31571 (17035) | gfighter |
» | NF7-S + XP-M (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5253 (4134) | Gajba |
» | RAMOddelek: Strojna oprema | 1842 (1442) | celada |
» | Baza RAM timingovOddelek: Navijanje | 2793 (1729) | DimmniBurek |