Forum » Programska oprema » Čuden problem z Office-ovimi datotekami
Čuden problem z Office-ovimi datotekami
kanabis ::
Do danes sem normalno delal z Office-em XP. Danes pa probam odpret tako wordove kot excelove datoteke in mi napiše da so unaviable. Tako vse na disku kot vse katere imam shranjene na cd-ju.
Probal sem reinstalirat Office ampak problem obstaja. Ko pa probam zapreti word/excel mi napiše če jih želim shranit v templates v normal.dot??
Lahko pa wordove datoteke normalno odprem z wordpadom.
Če se je komu že to dogajalo oziroma vse kje tiči problem bi se res zahvalil za pomoč!
Probal sem reinstalirat Office ampak problem obstaja. Ko pa probam zapreti word/excel mi napiše če jih želim shranit v templates v normal.dot??
Lahko pa wordove datoteke normalno odprem z wordpadom.
Če se je komu že to dogajalo oziroma vse kje tiči problem bi se res zahvalil za pomoč!
Spoštujem mnenje vsakega, zato spoštuj moje!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
kanabis ::
ja to bom probal danes popoldan...zanimivo je da jih wordpad odpre normalno, office pa napiše da so unaviable.
Spoštujem mnenje vsakega, zato spoštuj moje!
boych ::
Kako odpiraš datoteke iz Worda ali iz Raziskovalca?
Mene je enkrat tudi je*** in nisem nikakor mogel odpreti datotek iz raziskovalca, pol sem pa odprl Word in od tam čist normalno odprl dokumente. Kaj je blo narobe pa se več ne spomnim!
Mene je enkrat tudi je*** in nisem nikakor mogel odpreti datotek iz raziskovalca, pol sem pa odprl Word in od tam čist normalno odprl dokumente. Kaj je blo narobe pa se več ne spomnim!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Ch4N93 ::
office je legalen??
ne me zdaj napadat ker sprašujem, vendar neaktiviran office noče odpret datotek
ne me zdaj napadat ker sprašujem, vendar neaktiviran office noče odpret datotek
Ni nam lahko...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word mi izpiše tekst v kodahOddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (964) | konspirator |
» | Danska izbrala format ODF (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 16146 (14631) | noraguta |
» | kako dobit besediloOddelek: Pomoč in nasveti | 1592 (1341) | ne_kdo |
» | Skromna zastonjska alternativa MS Word-uOddelek: Programska oprema | 1736 (1528) | hokuto |
» | Vstavljanje številke strani v Open OfficeOddelek: Programska oprema | 2196 (2133) | borchi |