Forum » Pomoč in nasveti » Problem z zvokom!!!!
Problem z zvokom!!!!
dark-o ::
Do včeraj sem uporabljal tv kartico za snemanje različnih oodaj preko tv in radia. Zadeve sn snemal na računalnika preko tv kartice in zvok še posebej preko cool edit-a.
Vse je delovalo ok, od dans naprej pa mi sicer zliko snema, zvoka pa ne. Na tv kartici je slika prez zvoka, pa cool edit-u pa nič.
kaj storiti? pregledal sn vse kable, vsi so priklopljeni, kaj bi lahko blo druga?
Nujno rabim, ker delam preko študenta in zvok nujno rabim!!!je zlo nujno!
prosim za pomoč!
LP
Vse je delovalo ok, od dans naprej pa mi sicer zliko snema, zvoka pa ne. Na tv kartici je slika prez zvoka, pa cool edit-u pa nič.
kaj storiti? pregledal sn vse kable, vsi so priklopljeni, kaj bi lahko blo druga?
Nujno rabim, ker delam preko študenta in zvok nujno rabim!!!je zlo nujno!
prosim za pomoč!
LP
Peace out
r5r ::
Ce imas tv kartico in zvocno kartico predvidevam da imas 2 vhoda, torej moras pri snemanju izbrati napravo iz katere naj zvok posname.
And it makes me wonder.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VHS v Divx in podobnoOddelek: Zvok in slika | 6082 (3672) | francek1 |
» | odstranitev šumov iz glasbeOddelek: Pomoč in nasveti | 1297 (1122) | Valvoline |
» | Prenos iz VHS na računalnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2241 (2143) | 5er--> |
» | Zajem analognega videa na računalnik-pomočOddelek: Zvok in slika | 1312 (1209) | OOTBOXZY |
» | DVD player preko TV Winfast 2000 DeluxOddelek: Strojna oprema | 1014 (940) | EMET |