Forum » Pomoč in nasveti » Problem z starejšim računalnikom pri zagonu
Problem z starejšim računalnikom pri zagonu
boych ::
Problem je sledeči:
-ko vklopim računalnik se zažene popolnoma normalno, ko pa ga poskušam ponovno zagnati, pa se disk zažene, tudi ventilatorji na matični, vendar na monitor ni signala, potem ga ugasnem na stikalo na usmerniku, počakam 5 min in računalnik gre ponovno normalno zagnati. Če ga poskusim zagnati takoj, je spet brez signala na monitorju.
Poskusil sem zamenjati disk in rame pa je situacija ista, prav tako sem iztaknil in ponovno priklopil vse konektorje, pa je še vedno isto!
Kaj pravite?? Jaz sumim, da je crkuje matična plošča!
Konfiguracija: Celeron 600, matična neka xxx z integrirano grafično in zvočno, HDD 20Gb.
THX za kakikoli nasvet!
bojan
-ko vklopim računalnik se zažene popolnoma normalno, ko pa ga poskušam ponovno zagnati, pa se disk zažene, tudi ventilatorji na matični, vendar na monitor ni signala, potem ga ugasnem na stikalo na usmerniku, počakam 5 min in računalnik gre ponovno normalno zagnati. Če ga poskusim zagnati takoj, je spet brez signala na monitorju.
Poskusil sem zamenjati disk in rame pa je situacija ista, prav tako sem iztaknil in ponovno priklopil vse konektorje, pa je še vedno isto!
Kaj pravite?? Jaz sumim, da je crkuje matična plošča!
Konfiguracija: Celeron 600, matična neka xxx z integrirano grafično in zvočno, HDD 20Gb.
THX za kakikoli nasvet!
bojan
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
zeeero ::
Verjetno je problem v vgrajeni grafični...
Poizkusi z kako drugo grafično kartico, če ima plošča prost kak AGP slot (mislim da bi ga morala imeti)...
Poizkusi z kako drugo grafično kartico, če ima plošča prost kak AGP slot (mislim da bi ga morala imeti)...
One Step Closer To Oblivion...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavljen računalnik - ni slike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25866 (24190) | mihibo5 |
» | Računalnik se poslavlja - grafika fuč (ali kaj drugega)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1894 (1730) | Brias |
» | Računalnik problem. prosim za pomoč.Oddelek: Strojna oprema | 1811 (1689) | kikicar |
» | Spremeba frekvence procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1280 (958) | PROTOTIP |
» | Težava s BIOS - omOddelek: Pomoč in nasveti | 4901 (4565) | luka9 |