Forum » Omrežja in internet » Mreža!!! HELP
Mreža!!! HELP
OMEGA87 ::
Lep pozdrav!!!
Ima problem s povezavo dveh računalnikov. Mrežni se povežeta, samo potem pa prvi rač. drugega ne najde, prav tako ne najde sebe, ko grem na workgroup mi napiše [\\Administrator ist not accessible.You might have no premission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if u have access premissions.....the list of servers for this workgroup is currently not accesible]. Drugi rač. pa najde oba samo ko se hočem povezati v prvega mi napiše [--------II-------...the network path was not found].
[Prvi rač. ima kerio personal firewal.....če ga izklopim ni nič boljše ]+[ kompa imata win xp pro]
Prosim za pomoč, ker nimam pojma kaj nardit
HVALA!!!
Ima problem s povezavo dveh računalnikov. Mrežni se povežeta, samo potem pa prvi rač. drugega ne najde, prav tako ne najde sebe, ko grem na workgroup mi napiše [\\Administrator ist not accessible.You might have no premission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if u have access premissions.....the list of servers for this workgroup is currently not accesible]. Drugi rač. pa najde oba samo ko se hočem povezati v prvega mi napiše [--------II-------...the network path was not found].
[Prvi rač. ima kerio personal firewal.....če ga izklopim ni nič boljše ]+[ kompa imata win xp pro]
Prosim za pomoč, ker nimam pojma kaj nardit
HVALA!!!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
bmandelj ::
kako imas ip nastiman?
pa dovoljenja za dostop no sharanih sredstev?
mas router ali crossover?
pa dovoljenja za dostop no sharanih sredstev?
mas router ali crossover?
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sheranje mapeOddelek: Omrežja in internet | 664 (632) | ameba |
» | Računalniki se ne vidijo preko My network placesOddelek: Pomoč in nasveti | 2028 (1889) | BaRtMaN |
» | Povezava 2 Rač. preko switchaOddelek: Programska oprema | 1845 (1533) | nimus |
» | Mreža, master browser in problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1685 (1521) | lojze_car |
» | Windows XP mreza errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1825 (1558) | aliado |