Forum » Pomoč in nasveti » cd pogoni so mi izginili
cd pogoni so mi izginili
Go-ahead ::
Po inštalaciji Insektor ja na win xp sta mi cd pogona izginila?'
Poskusil sem z deinstalcijo insektorja, pa nič
Help
Poskusil sem z deinstalcijo insektorja, pa nič
Help
zlabo ::
hja, jaz imam pa ravno obraten problem.
Namreč pojavil se mi je še en DVD pogon, s tem da imam noter samo en navadn DVD pogon in en DVD-RW pogon.
torej mi sedaj kaže tri optične pogone
Imam pa windows xp
Namreč pojavil se mi je še en DVD pogon, s tem da imam noter samo en navadn DVD pogon in en DVD-RW pogon.
torej mi sedaj kaže tri optične pogone
Imam pa windows xp
neoto ::
zlabo, jst imam 2 fizična optična pogona v računalniku, v Moj računalnik mi jih pa kaže 4. Namreč programi like Nero, Alcohol kreirajo svoje virtualne pogone, ki ti omogočajo, da mountaš cd/dvd sliko (image) kar z diska.
gkovac ::
GO a si kej "drmal" računalnik? je možno, da so se ti snel al pa losal kabli?? dej preveri... ugasni mašino, odpri preveri kablovje in prižgi nazaj.. pa pol povej kaj si pogruntal
lp,
Daedalus ::
Hja, v takih primerih še gre en "trik" probat - odklopiš optične pogone in jih nato enega za drugim priklapljaš. Vsakič seveda pustiš, da se winsi zaženejo in "najdejo" pogon. Ta postopek sem uporabil, ko je en tip z napačno izbiri omrežne napetosti skuro napajalnik in po zagonu ni mašina zaznala optičnih pogonov...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optični pogon v prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 2214 (1811) | nightbird |
» | BIOS ne zazna CD za formatiranje XP-aOddelek: Pomoč in nasveti | 2318 (2184) | dejanhb |
» | Menjava DVD pogona v prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1487 (1353) | nonenone |
» | crknu proc ali plata?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1160 (949) | dare123 |
» | DVD in pekač vsako posebej ali combo enota?Oddelek: Strojna oprema | 1385 (1198) | JOKER |