» »

Moje vodno hlajenje

Moje vodno hlajenje

timj010 ::

Končno sem se spravil k delu vodnaga hlajenja. Zanima me kaj mislite o naslednji postavitvi:

Spodnje škatlanaj vas ne moti je samo skica mojega ohišja no tisto zelno škatlo od zgoraj pa bi sam naredil rdečo je hladilnik, ki bi bil black ice extreme 3 ali pa kakšni avto hladilnik enakih dimenzij. Kateri od teh dveh bi bil boljši avto hladilnik vs. black ice extreme in zakaj saj je prav tako kot avtomobilski hladilnik black ice komorni hladilnik tako da ne vidim razlike.Tiste tri luknje zgoraj so mišljene za 120mm vente in ali potrebije če tako tri ventilatorje pod hladilnikom ki bi vlekli zrak iz ohišja ali ne in kako na bodo obrnjeni torej push ali pull. Tista pinki cev na vrhu pa je rezorvar za vodo in bo osvetljen s dvema modrima led diodi.Od spredaj pa je ravno dovolj prostora da bom vgradil regulator vrtljajev. Iz kašnega materiala naj bo zgornjo ohišje? Vsi kometarji dobrodošli.
AMD 3500+; OCZ platinium rev. 2;
OCZ powerstream 520w; DFI lanparty sli-d;
6600GT
  • zavarovalo slike: OwcA ()

TommyBoy ::

Jest sem nekaj podobnega naredu za mojo kišto, noter sem vgradil lado, pa dva 120 mm venta nad njo. Na ohišju od kompa sem pa izrezov luknjo, točno pod ohišjem od hladilnika, tako da mi vleče zrak iz kište skozi hladilnik. Aja, ohišje za hladilnik sem naredu iz mediapana debeline mislim da 10 mm. Sej bi še kakšno slikco gor prlimov, pa je zdele nimam pri roki.

lp
Abit NF-7s,Barton 2080@2500,Radeon 9800se (saphir)@softtmod,Samsung TCCD DDR500

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kratka anketa glede črpalk in blokov

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
353110 (2521) MasterMiG
»

radiator za vodno hlajenje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije