Forum » Omrežja in internet » Dns-ji prvega serverja na drugem serverju
Dns-ji prvega serverja na drugem serverju
klevic ::
Lep pozdrav
Imam server 1 na eni lokaciji. Sedaj sem si na drugi lokaciji postavil drugi server.
Iz prvega serverja sem usmeril poddomeno na drugi server. Vse duluje odlično, problem je le, da iz notranjega omrežja ne vidim te poddomene.
Nekaj mora biti narobe z dns-ji vendar ne vem kaj.
A mi lahko kdo napiše kako se točno nastavi dns-je tako, da uporablja strežnik 2 dns-je prvega strežnika?
lp in hvala za odgovore
klemen
Imam server 1 na eni lokaciji. Sedaj sem si na drugi lokaciji postavil drugi server.
Iz prvega serverja sem usmeril poddomeno na drugi server. Vse duluje odlično, problem je le, da iz notranjega omrežja ne vidim te poddomene.
Nekaj mora biti narobe z dns-ji vendar ne vem kaj.
A mi lahko kdo napiše kako se točno nastavi dns-je tako, da uporablja strežnik 2 dns-je prvega strežnika?
lp in hvala za odgovore
klemen
www.gwost.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 serverja na istem IP naslovuOddelek: Izdelava spletišč | 1393 (924) | Poldi112 |
» | Windows 2003 AD domenaOddelek: Operacijski sistemi | 2222 (1910) | dronyx |
» | Prenos spletne strani od enega ponudnika k drugemu - zapleteno vprašanje (DNS)Oddelek: Omrežja in internet | 3106 (2851) | Bakunin |
» | konfiguracija mail serverjaOddelek: Omrežja in internet | 1556 (1335) | bryden |
» | Poddomena na drugem serverjuOddelek: Izdelava spletišč | 1152 (987) | klevic |