Forum » Strojna oprema » Fax na prenosniku
Fax na prenosniku
civava23 ::
Zanima me, če kdo pozna možnost, oz. če ima mogoče celo kakšne izkušnje kako s prenosnikom BREZŽČINO POŠILJATI FAXE. Cena uporabe ne predstavlja bistvenega vprašanja, ( gre za kratkotrajne uporabe, pomembnejša je stalna dostopnost na terenu).
Razne lokalne brezžične variante, ki imajo domet samo nekaj 10 m do nekaj km torej ne pridejo v poštev. Pred časom sem nekajmimogrede ujel o nekih karticah z anteno, ki jih vtakneš v PC in delujejo kot modem s sprejemnikom.
Razne lokalne brezžične variante, ki imajo domet samo nekaj 10 m do nekaj km torej ne pridejo v poštev. Pred časom sem nekajmimogrede ujel o nekih karticah z anteno, ki jih vtakneš v PC in delujejo kot modem s sprejemnikom.
[BeN] ::
Uporabi mobitel - preko GPRSa, mislim da bi stvar morala funkcionirat.
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navodila pri prodaji blagaOddelek: Loža | 1244 (1097) | adpadp |
» | Wap in lak/barvaOddelek: Loža | 1684 (1401) | next3steps |
» | IMSI lovilci: policija še vedno zavaja in skopari z resnico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 29239 (24363) | poweroff |
» | Še ima kakšen smisel kupovati point and click fotoaparate?Oddelek: Zvok in slika | 2021 (1874) | St235 |
» | Avtonomija baterije Nokia N78Oddelek: Mobilne tehnologije | 1861 (1795) | Ciklamen |