Forum » Strojna oprema » soundstorm problem
soundstorm problem
fuzbaler ::
nabavu sm abitko nf7-s.mam genius sw 5.1 zvocnike in koji prklopim na soundstorm mi dela center,prednja dva,ki jih prepozna kot zadnja dva,zadna dva sta pa tiho????zajebavu sm se 2 ure po nv mixeru nc ne hasne, ce pa mal drgac prklopim pa mi delajo vufer, center pa surrounda??ka je narobe???
boštjan ::
probaj dat oranžno bananico v črni lukno in črno bananico v oranžno
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
OBELIKS ::
Zraven zvočnikov si dobil še en kabel. Uporabi ga! Ker zvočnikov nima ti ne morem natančneje povedati, vendar je rešitev 100% pravilna, saj smo nekomu, ki je imel iste težave kot ti rešili problem s tem kablom. Če ne veš kateri kabel, bom pa povprašal.
SavoS ::
Hay
V tray vrstici imaš ikonco zvočnik, klikni naj z desni moškino tipo - in nastavitev glasnosti - odpre se novo okno - klik na možnosti - klik na dodatno, se pokaže gumbek pod master volume DODATNO,klik nanj ti da možnosti sledeče:
1 Rear speakers connected to LINE IN
2 Center speaker in subwoofer connected to Microfone
Poigraj se malo z temi možnosti in preklapljaj z kabli
Poročaj
Čao
V tray vrstici imaš ikonco zvočnik, klikni naj z desni moškino tipo - in nastavitev glasnosti - odpre se novo okno - klik na možnosti - klik na dodatno, se pokaže gumbek pod master volume DODATNO,klik nanj ti da možnosti sledeče:
1 Rear speakers connected to LINE IN
2 Center speaker in subwoofer connected to Microfone
Poigraj se malo z temi možnosti in preklapljaj z kabli
Poročaj
Čao
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
fuzbaler ::
evo sm zrihtu. prej sm ze dau center pa vufer v mic vhod sam ni delalo ka sm pozabu na podlasek( koverter ku sm ga dubu zravne sw 5.1) ku zamenja iz centra v sub, zdj sve laufa. creative skrij se:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Speed-Link Medusa 5.1Oddelek: Zvok in slika | 1795 (1632) | JoJoGengsta |
» | katere zvočnike ?Oddelek: Kaj kupiti | 3305 (2572) | amper |
» | Logitech Z-5500 ali Creative S750 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6115 (4907) | ganzi |
⊘ | Zvočniki Genius SW-5.1 Home Theater WoodOddelek: Zvok in slika | 4378 (3704) | CaqKa |
» | Genius 5.1 & Abit NF7-S 2.0 problemOddelek: Strojna oprema | 1238 (1091) | falotXP |