» »

kdo želi utišati Logitech miško

kdo želi utišati Logitech miško

budili ::

evo par tednov se mi valja ena Logitech cordless miška, levi gumb je začel delovati čudno, prime, ne prime, tko da sem si drugo omislil
dons sem se pa lotil mal rastavljat, da vidimo kako zgleda notri
in sem zrihtal (prav ponosen:D )

tko če kdo hoče dodobra utišat tisti kovinski zvok, zdej se skor bolj plastika sliši škripat, je tu postopek

1. razdreti narazen
2. po možnosti odstraniti kolešček, spodaj sta bili dve nožici, ki sta šli z lahkoto v stran
3. na črnem kvadratku, kjer se nahaja stikalo sta 2 nožici s strani
4. privzdigniti obe najbolj s kako iglo, ker je res minimalno
5. paziti da se kaj ne zgubi, ohišje in gumbek
6. notri boste videli kovinsko 3 polno stikalo, 2 pola sta sklenjena, 3 se odpira
7. na 1/2 kovinskega stikala (v bistvu je pleh) kjer pritiska gumbek nalepite lepilni trak (moj je bil kar dvostranski, dokaj debel) cirka 2mmx4mm
ne lepite čez celo ker pleh ne bo opravljal svoje funkcije, da se zvije
8. z lepilom si pomagajte tudi pri natikanju ohišja, da vam gumbek gor drži ko boste enakomerno pritisnili nazaj
9. sestavite nazaj in uživajte:D

za nastalo škodo ne odgovarjam, fino je pa da imate kako fajn luč pa dokaj spretne prste:D

še en nasvet, pazite pleh je prosto vpet, tako da ni lotan, sam sem probal nekaj kriviti, ker sem poskušal usposobiti gumb in mi je dol odletel
men je ratal gor spravit v 10min, lahko se pa tudi zavleče, al .... tko da previdno pri lepljenju, gor položite trak in zaprite

happy modding:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali je že koga stresla elektrika? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
13418943 (6018) energetik
»

elektrotehnika v praksi

Oddelek: Loža
266112 (5316) Tear_DR0P
»

Kakšne potenciometre? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
13713164 (11332) Azrael

Več podobnih tem