Forum » Pomoč in nasveti » System error
System error
pkalan ::
Pozdravljeni,
imam težavico z sistemom ki deluje še na operacijskem sistemu Windows NT Workstation(pojma nimam zakaj sem to napišal z veliko začetnico),kateri mi pri zagonu javlja napako,ki se vidi v system event logu kot(the following boot start or system start driver(s) failed to load:Evian).
Pregledoval sem sistem in uganil da tega servisa ali deviceja sploh ni oziroma se ne nahaj pod tem imenom
Hardware ki ga uporabljam je matična plošča QDI 10T,intel celeron 1GHz,256MB ram,D-link,Eicon DIVA ISDN 2.01,Promise RAID5 kontroler SX6000PRO.
Na microsoftovi spletni strani nisem našel nikakršnega podatka o čim podobnem tako da se obračam na vas mogoče je kdo izkusil že kaj podobnega,za zdaj tavam v temi.
Za odg.se lepo zahvaljujem.
lp,Peter
imam težavico z sistemom ki deluje še na operacijskem sistemu Windows NT Workstation(pojma nimam zakaj sem to napišal z veliko začetnico),kateri mi pri zagonu javlja napako,ki se vidi v system event logu kot(the following boot start or system start driver(s) failed to load:Evian).
Pregledoval sem sistem in uganil da tega servisa ali deviceja sploh ni oziroma se ne nahaj pod tem imenom
Hardware ki ga uporabljam je matična plošča QDI 10T,intel celeron 1GHz,256MB ram,D-link,Eicon DIVA ISDN 2.01,Promise RAID5 kontroler SX6000PRO.
Na microsoftovi spletni strani nisem našel nikakršnega podatka o čim podobnem tako da se obračam na vas mogoče je kdo izkusil že kaj podobnega,za zdaj tavam v temi.
Za odg.se lepo zahvaljujem.
lp,Peter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Imate rajši Win 7 kot Win 10? Imamo rešitev. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47548 (37779) | Cervantes |
» | ping težava s start /run menijuOddelek: Pomoč in nasveti | 1025 (937) | Duhec |
» | Computer reboot at startupOddelek: Pomoč in nasveti | 947 (806) | solatko |
» | Windowsi se mi ne zaženejo????Oddelek: Programska oprema | 1670 (1271) | sonceeek |
» | Problem ob zagonu WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 2470 (2378) | TheJack |