Forum » Pomoč in nasveti » Giga rama problem
Giga rama problem
profii ::
Prej sem imel 512mb rama. Potem sem dokupil še 512mb in ko imam odprtih več progremov mi zasedenost rama ne gre kaj dosti čez 600mb. Tako kot prej. Disk začne mleti če hočem odpreti še kakšen program.
Zdi se mi da bi moralo to delovati malo drugače.
Ali lahk kje kaj nastavim glede tega?
L.P.
Zdi se mi da bi moralo to delovati malo drugače.
Ali lahk kje kaj nastavim glede tega?
L.P.
neoto ::
Odstranjevalno datoteko izklopi (če ne uporabljaš kakšnih zahtevnih grafičnih programov).
Postopek: Desni klik na ikoni Moj računalnik>Lastnosti, jeziček Dodatno, Učinkovitost delovanja - Nastavitve> Jeziček Dodatno > Navidezni pomnilnik - Spremeni, pa pol daš tam na Brez odstranjevalne datoteke, pa gumb Nastavi> ok,ok... pa restart
Postopek: Desni klik na ikoni Moj računalnik>Lastnosti, jeziček Dodatno, Učinkovitost delovanja - Nastavitve> Jeziček Dodatno > Navidezni pomnilnik - Spremeni, pa pol daš tam na Brez odstranjevalne datoteke, pa gumb Nastavi> ok,ok... pa restart
Kekec ::
ah ne ne jo odstranit to je bedarija, če imaš 1GB rama potem jo na stavi na 512 MB in nastavi da je to fiksna in da se ne more spreminjat . pa volno!
Če maš pa voljo pa si preberi kaj o tem.
Če maš pa voljo pa si preberi kaj o tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odstranjevalna datotekaOddelek: Programska oprema | 4544 (4122) | Boomer1911 |
» | Virtual memory????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1259 (1148) | Kekec |
» | Kako optimalno particionirati HD WD Raptor...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2118 (1799) | schurda |
» | Pomen odstranjevalne datoteke - swap filea? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7006 (5980) | andrej |
» | WinXP-ni odstranjevalne datotekeOddelek: Operacijski sistemi | 1023 (946) | Jose |