Forum » Pomoč in nasveti » Slovenski spam...
Slovenski spam...
urban99 ::
Na firmi, kjer delam, dobivamo kar nekaj spam mejlov na dan. Do sedaj je bila večina tujih, sedaj pa je zmeraj več slovenskih. Razlog za to je objava družbe v PIRSu...
Primer: mirjam.pavcnik@siol.net (upam, da bodo spamboti tole pobral) nam pošilja super mega oglase za dopustovanje v Podčetrtku, na koncu maila pa napiše:
Zdaj me pa zanima, kako bi vi ukrepali, ker jaz jih imam počasi vrh glave? Vem, kako se filtrira pošto etc, zanimajo me bolj resne stvari, ker - če me spomin ne vara - naj bi bil ne tako dolgo nazaj v SLO sprejet nek zakon, ki prepoveduje pošiljanje neželene pošte iz SLO v SLO , samo na netu ne najdem nič oprijemljivega. Če ima mogoče kdo link do kake podobne novice (sej pravim, morda se motim) ali pa kakšno vrsto navodila, kaj storiti s temi imbecilnimi pošiljatelji, se priporočam. Hvala za pomoč...
Primer: mirjam.pavcnik@siol.net (upam, da bodo spamboti tole pobral) nam pošilja super mega oglase za dopustovanje v Podčetrtku, na koncu maila pa napiše:
Hvala in oprostite, če se Vam zdi, da smo bili vsiljivi.
Vir podatkov za e-naslov: PIRS - Poslovni informator Republike SlovenijeR
Zdaj me pa zanima, kako bi vi ukrepali, ker jaz jih imam počasi vrh glave? Vem, kako se filtrira pošto etc, zanimajo me bolj resne stvari, ker - če me spomin ne vara - naj bi bil ne tako dolgo nazaj v SLO sprejet nek zakon, ki prepoveduje pošiljanje neželene pošte iz SLO v SLO , samo na netu ne najdem nič oprijemljivega. Če ima mogoče kdo link do kake podobne novice (sej pravim, morda se motim) ali pa kakšno vrsto navodila, kaj storiti s temi imbecilnimi pošiljatelji, se priporočam. Hvala za pomoč...
- zaklenilo: Myth ()
urban99 ::
JUHU, HVALA! silly me, ne samo, da že obstaja ista tema, isti naslov ima ... no ja, iskalec brez avtorja novice je bil zaspaman z NO@SPAM :)
Myth ::
No, če že obstaja tema, ta več ni potrebna, če te kaj še zanima, prosim vprašaj tam.
Zaklepam.
Zaklepam.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SpamOddelek: Pomoč in nasveti | 6010 (4467) | Matko |
» | Spammanje mailboxa ob odprtju podjetja..Oddelek: Omrežja in internet | 1413 (896) | SeMiNeSanja |
» | Slovenski SPAMOddelek: Loža | 3194 (2432) | Lonsarg |
» | Microsoft Slovenija pošilja spam? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9564 (8791) | MTm2H37rqt7B |
» | Nezaželjena elektronska pošta oziroma spam...Oddelek: Omrežja in internet | 1498 (1396) | Soprano |