Forum » Pomoč in nasveti » Files and settings transfer wizard par vprašanj
Files and settings transfer wizard par vprašanj
Pisko ::
Zanima me kako deluje tale files and settings transfer wizard?
Rad bi prenesel podatke iz dveh sata diskov v raid povezavi na enega 200gb...
Usposobil sem crknjeno plato na kateri sem imel sata raid in zdaj rešujem podatke iz dveh diskov na enega.. Kako to prenese ta wizard?
Ker imam novo plato asus p4p800 e deluxe ki uporablja intel sata raid in bom na novo delal sata raid
A potem na novem kompu samo zaženem spet wizarda in imam vse podatke iz une particije spet tukaj? Sem označil da mi shrani celo particijo kjer imam podatke
Kako wizard razume te podatke, ki jih shrani? Kot kopijo map ali kot image files?
Upam d sem bil dovolj jasn okoli tega...
Hvala vsem
Rad bi prenesel podatke iz dveh sata diskov v raid povezavi na enega 200gb...
Usposobil sem crknjeno plato na kateri sem imel sata raid in zdaj rešujem podatke iz dveh diskov na enega.. Kako to prenese ta wizard?
Ker imam novo plato asus p4p800 e deluxe ki uporablja intel sata raid in bom na novo delal sata raid
A potem na novem kompu samo zaženem spet wizarda in imam vse podatke iz une particije spet tukaj? Sem označil da mi shrani celo particijo kjer imam podatke
Kako wizard razume te podatke, ki jih shrani? Kot kopijo map ali kot image files?
Upam d sem bil dovolj jasn okoli tega...
Hvala vsem
- polepsalo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je pol HDD-ja umrlo ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5349 (4445) | opeter |
» | RAID, da/ne?Oddelek: Strojna oprema | 1867 (1417) | Supervisor |
» | V čem je problem?Oddelek: Operacijski sistemi | 1758 (1640) | andrej_brucek |
» | A se da programsko zagnati SATA RAID 0 in dobiti podatke?????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1064 (962) | Pisko |
» | 2xMaxtor 120GB(2MB) v RAID-0 *Nooro*! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 14341 (9945) | matrix2 |