Forum » Loža » vabilo
vabilo
Neon87 ::
Pozdravljeni!!
Moj oče bo v kratkem praznoval Abrahama, pa moram izdelati vabilo, ki bi bilo nekaj posebnega,...
Preizskal sem cel google, da bi dobili kje kakšno idejo glede vabila, vendar je nisem,...
Pa vas prosim če mi lahko kdo pomaga da bi videl primer kakšnega zelo dobrega vabila,...
pa zanima me tudi, če se da z wordom narediti kakšen okvir???
LP
Moj oče bo v kratkem praznoval Abrahama, pa moram izdelati vabilo, ki bi bilo nekaj posebnega,...
Preizskal sem cel google, da bi dobili kje kakšno idejo glede vabila, vendar je nisem,...
Pa vas prosim če mi lahko kdo pomaga da bi videl primer kakšnega zelo dobrega vabila,...
pa zanima me tudi, če se da z wordom narediti kakšen okvir???
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Zheegec ()
Myth ::
Ti bom do večera našel enih par. Pa ne misli, da bom googlal, ampak moje stare vprašal kam so dali svoja vabila...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kopiranje telefonskega imenikaOddelek: Mobilne tehnologije | 6186 (5971) | s6c-gEL |
» | Pričanje oz. kako se legalno izogniti pričanju na sodišču ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23224 (20733) | nurmaln |
» | Izdelava vabil za rojstni danOddelek: Programska oprema | 50449 (6297) | nevone |
» | Pošta Slovenije ne dostavi pomembnega sporočila - Kaj lahko storim?Oddelek: Loža | 3287 (2844) | Pujcek |