Forum » Hlajenje in modifikacije » Avtomobilski radiatorji vs. orig. hladilniki za vodno hlajenje
Avtomobilski radiatorji vs. orig. hladilniki za vodno hlajenje
timj010 ::
Kateri se boljše obnesejo če imamo dva isto veliko radiatorja recimo black ice pro 2 in pa kakšen hladilnik od lade al pa forda (vglavnem bakren/medeninast).
AMD 3500+; OCZ platinium rev. 2;
OCZ powerstream 520w; DFI lanparty sli-d;
6600GT
6600GT
tiborrr ::
Tukaj ti govoris o grelcih kabine (tamali radiatorji pod konzolo) in ne o hladilniku/radiatorju motorja.
Poglej hladilno povrsino. Bolje bo hladil vecji, druge umetnosti pa ni. Pa dobi prekatnega in ne cevnega.
Poglej hladilno povrsino. Bolje bo hladil vecji, druge umetnosti pa ni. Pa dobi prekatnega in ne cevnega.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Eddy ::
Ja in bolj svinsko... da ti zasvinja vse bloke... in vse na novo razdirat in pucat...
www.ekwaterblocks.com
QuickShot ::
Ne boste verjel ampak nov grelec za kabino je do trikrat draži od BlackIce radiatorjev, pa še težje ga spraviš v ohišje zaradi neustreznih mer, tko da je brezveze komplicirat z radiatorjem iz odpada.
timj010 ::
Torej je boljše nabavit kakšen black ice?
AMD 3500+; OCZ platinium rev. 2;
6600GT
6600GT
Zgodovina sprememb…
- spremenil: timj010 ()
tiborrr ::
Sam sem dobil bakreno Lado na odpadu, skoraj cisto, pustil sem jo tri dni namakati v Cilit Bangu, svetila se je kot nova, bloki pa so cisti
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
dxx ::
Sam sem dobil bakreno Lado na odpadu, skoraj cisto, pustil sem jo tri dni namakati v Cilit Bangu, svetila se je kot nova, bloki pa so cisti
Vidite?
No, stvar izgleda ni tako problematična, da bi mogu 2x tedensko bloke pucat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 70702 (38771) | lufy |
» | Zaščitna/okrasna mrežica za 3 x 120 venteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2558 (1828) | Keyser Soze |
» | katero vodno ima najboljše razmerje zmogljivost/cena?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1946 (1602) | Privatnik |
» | Nasveti/predlogi pri nakupu vodnega hlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1296 (1196) | Banananjam |
» | Moja kištica ohladi se z vodo in en kup vodnih blokov lastne izdelave (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12067 (9129) | Privatnik |