Forum » Pomoč in nasveti » Sony Vaio PCG-FR315S , problem: področna koda -> nizozemski winXP
Sony Vaio PCG-FR315S , problem: področna koda -> nizozemski winXP
btree ::
Imam prenosnik Sony Vaio PCG-FR315S in dva recovery cd-ja, gor je imel inštalirane angleške winXP home, hotel sem nareiti ponovno inštalacijo, pa mi ne prepozna angleške verzije recovery CD-ja, pravi, da ni prava za ta comp. Uporabil sem drug recovery CD in inštaliral holandske winXP. Klical sem tipa, mi je komp pred letom prodal in je rekel, da je računalnik zaklenjen na področno kodo za Nizozemsko in da se zato ne da pognati angleškega recovery cdja. Prejšna inštalacija je bila narejena z ghost-om iz drugega sony vaio. Mogoče kdo ve, kako lahko odklenem področno kodo in inštaliram angleško verzijo winXP ali pa kako naj zamenjam jezik iz holandskega v angleškega?
Myth ::
Če želiš zamenjati jezik preklikaj v Nadzorni plošči Področne in jezikovne nastavitve še posebej pri zavihku Jeziki, tam klikni Podrobnosti in izberi jezik, izbran bo takrat, ko bo boldan (krepko napisan).
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
OrlyTM ::
to dela samo, ce so osnovni winsi angleski ... nizozemskih v anglescino ne gre prevest na ta nacin. zal ...
tut sam mam namrec problem z nemskim VAIO in softwarejom zanj ... jebote nemscino ...
A ma kdo kak info, kako pridt do kompletnega vaio zone instalacijskega programa v anglescini?
lp
OrlyTM
tut sam mam namrec problem z nemskim VAIO in softwarejom zanj ... jebote nemscino ...
A ma kdo kak info, kako pridt do kompletnega vaio zone instalacijskega programa v anglescini?
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | aktivacija win xp ?Oddelek: Operacijski sistemi | 871 (641) | Han |
» | Windows Vista Home Premium Install CDOddelek: Operacijski sistemi | 4094 (3344) | ender |
» | Nov prenosnik? - Lenovo vs. DellOddelek: Kaj kupiti | 4282 (3901) | quartz |
» | Sony VAIO PCG-FR315M GonilnikiOddelek: Strojna oprema | 1405 (1279) | Andrejcek |
» | Težave z win98SEOddelek: Operacijski sistemi | 1585 (1290) | Donheled |