» »

softver za povezabo BT slušalke z compom

softver za povezabo BT slušalke z compom

urosh ::

halo.

Vsi poznate skype program (internetna telefonija) in tudi jaz ga uporabljam. Za telefon sem si tudi kupil BT slušalke. Jaz bi pa sedaj s to slušalko uporabljal skypa. Toda kako? Slušalke sparim z računalnikom (to ni problem), nakar mi v slušalkah ves čas nekaj piska - so pa normalno povezane. Enak problem ima tudi en drugi kolega, ki ima drugo firmo slušalk, a enak problem.

Obstaja za to kak poseben softver ali kaj drugega, da bi mi zadeva delala? Se je že kdo kaj igral s tem?

tnx

Myth ::

Si prepričan, da si prav vtaknil slušalke pa mikrofon?
Poglej tudi zvočne nastavitve, če nimaš mikrofona , si ga dodaj, verjetno bo po defaultu na nemo, tak da klukico vun tam, pa zvoka si ne dajaj na full, naj bo za eno crtico (2 crtici) pod maximumom.

pa poročaj
en LP
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Witboy ::

HM... in kam naj vtika slusalko in microfon ce je bluetooth?!? :\

Myth ::

Se opravicujem, povrsno prebral...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

urosh ::

alo.

hvala vseeno, ampak mi je uspelo. In sicer (za tiste, ki se bodo še s tem igrali) tako, da sem zadevo normalno sparil in mi je piskalo v njej. Pritisnil sem gumb nan njej in se mi je (v WX) kar default zvok prestavil na bluetooth. To mi je uspelo že prej, samo mi nekak ni igralo v njej - dokler nisem ponovno zagnal winampa :D. No, sedaj pa dela vse, kot sem si zamislil. Lahko brez problema poslušam glasbo, se pogovarjam, ...

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere slušalke kupiti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11927001 (1854) estons
»

Nakup opreme za pogovore med voznjo/sportom

Oddelek: Zvok in slika
92335 (1422) __Devil__
»

Katere slušalke in kje kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

30173977 (16942) Banza
»

Bluetooth slušalke in Android tablice

Oddelek: Zvok in slika
81341 (1172) Opkow
»

Kje kupiti wireless slusalke z mikrofonom???

265776 (4105) sheldon

Več podobnih tem