Forum » Strojna oprema » Western Digital WD400LB v RAID0 ??
Western Digital WD400LB v RAID0 ??
Markoff ::
Nekje sem pred časom bral, da naj bi Western Digital WD400LB (40GB, ATA100, 7200rpm, 2MB cache) disk zaznaval, da je v RAID(0) polju in se ustrezno upočasni, tako da dva RAID 0-ana diska skupaj dajeta povsem identične performanse, kot pa en sam. Je kaj takega res?
Ja, celo Veliki Google ™ mi ni razkril popolnoma nič na to temo... Prav tako pa tudi ne Search na S-T.
Ja, celo Veliki Google ™ mi ni razkril popolnoma nič na to temo... Prav tako pa tudi ne Search na S-T.
Antifašizem je danes poslednje pribežališče ničvredneža, je ideologija ničesar
in neizprosen boj proti neobstoječemu sovražniku - v zameno za državni denar
in neprofitno najemno stanovanje v središču Ljubljane. -- Tomaž Štih, 2021
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
bastadu ::
Jaz sem imel 2 × WD800JB v RAID0 in lahko potrdim, da se hitrost ni povišala popolnoma nič...
Markoff ::
Hvala za info. WD b'stards!
Z ostalimi diski teh težav načeloma ni? Maxtor, Hitachi/IBM, SeaGate, ...? Ali je potrebno tudi pri teh paziti na model?
Z ostalimi diski teh težav načeloma ni? Maxtor, Hitachi/IBM, SeaGate, ...? Ali je potrebno tudi pri teh paziti na model?
Antifašizem je danes poslednje pribežališče ničvredneža, je ideologija ničesar
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAID 0 Rešitev za ASUS P5KC ?Oddelek: Strojna oprema | 1449 (1104) | st0jko |
» | Bios mi ne najde diska!! (na prenosniku)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2663 (2350) | skurjenc |
» | Raid 0 ali 16mb PredpomnilnikaOddelek: Strojna oprema | 1993 (1617) | Meizu |
» | Kateri disk?Oddelek: Kaj kupiti | 1013 (912) | Izi |
» | Kaj se bolj splaca 2x60Gb v raid ali 1x120Gb?Oddelek: Strojna oprema | 2001 (1642) | matevzm |