Forum » Programska oprema » program za convertiranje
program za convertiranje
bbbb ::
Mi lahko povete ker program mi priporocate za convertiranje audio fileov (mp3, wave. wma, ogg, cda itd.) Skratk da se da convertirat cimvec audio fileov. Do sedaj sem uporabljal cdex1.51, sedaj mi je pa kar iznenada crknu in sem se odlocu za nekaj novejsga in bolsega.
thnx
thnx
Nekdo na tem svetu obstaja ki 100% ve odgovor na tvoje vprašanje!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Ma podprtih veliko formatov, samo a se da obojestransko konvertirat, s tem sem mislil............ primer:
mp3 -> wave, wave -> mp3
mp3 -> wave, wave -> mp3
Tr0n ::
Urejevalniki zvoka v stilu Cool Edita (sedaj Adobe Audition, SoundForge, Steinberg Wave,...). Tega ko smetja.
Urejevalniki zvoka v stilu Cool Edita (sedaj Adobe Audition, SoundForge, Steinberg Wave,...). Tega ko smetja.
Tadva programa mam samo nista za konvertirat, to je za obdelavo zvoka, ali pac?!
Kje pa lohk jst dobim ta logipole konvertor???? Nikjer ga ni se na emule je sam en pa se ta neki pokvarjen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spc Music Format (Moj kodek) razlike v zvoku.. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7659 (4965) | dukenukem |
» | Zvočna kartica (čim boljša-rabim za SNEMANJE z mikrofonom)Oddelek: Kaj kupiti | 1529 (1294) | speacker |
» | Adobe Premiere DivX plug-inOddelek: Programska oprema | 1738 (1588) | CaqKa |
» | profesionalni zvok na računalniku (ali vsaj blizu)Oddelek: Kaj kupiti | 2557 (2060) | Manson |
» | urejevalnik wav datotekOddelek: Zvok in slika | 995 (910) | BaRtMaN |