Forum » Hlajenje in modifikacije » Katero vento za to konfiguracijo?
Katero vento za to konfiguracijo?
YiMMi ::
Em odloco sem se da posodobim kisto
in ker je veni ze tolk teh coolerov nevem kaj naj dam gor....Kolegi mi pravijo da volcanota...
Konfiguracija bi naj bila
-ABIT KG7 RAID
-AMD THUNDERBIRD K7 1.2GHz - 266FSB
-RAM-DDR 256MB PC266
dajte en dober hladilnik cena ni pomembna!
in ker je veni ze tolk teh coolerov nevem kaj naj dam gor....Kolegi mi pravijo da volcanota...
Konfiguracija bi naj bila
-ABIT KG7 RAID
-AMD THUNDERBIRD K7 1.2GHz - 266FSB
-RAM-DDR 256MB PC266
dajte en dober hladilnik cena ni pomembna!
-------------------------------------------------------------
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Dami ::
Sn začel mal dvomit o vulcanotu2. Vsi ga tuk hvlaijo, pol ga je pa en frend kupu (je zamenjal cromorba) pa je temperatura ista ali še večja. Ja, je dau un trak dol in pol z termalno namazal. Poleg tega pa je še velik preveč glasen. Kup rajš enga orba (coper verjetn)
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
alien-w ::
Volcano2, morda celo tistega z bakreno ploščico. Po pričevanjih številnih oseb je to precej tiha ter hladna rešitev. Zraven pa dej v ksito se kaksen 120x120 vent, da ti bo omogocal pretok zraka do samega volcanota.
Dami: morda sta ga malce slabo pritrdila, tako da se je tresel na procesorju, pa je zato bil tako glasen in je slabse hladil.
Dami: morda sta ga malce slabo pritrdila, tako da se je tresel na procesorju, pa je zato bil tako glasen in je slabse hladil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladilnik za XP2400+ (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4476 (3553) | T0RN4D0 |
» | TT VOLCANO 9 (TT VOLCANO 9 CoolMod) nakup ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1225 (1026) | pelican |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 2446 (2446) | bf4ed |
» | preglasno hlajenjeOddelek: Strojna oprema | 1482 (1128) | AngelOfDeath |
» | hladilnik za Athlon 1.2?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1431 (1070) | Yurko |