Forum » Omrežja in internet » ADSL nastavitve
ADSL nastavitve
kleDo ::
Zdej sem končno dobil ADSL in zato imam nekaj vprašanj... v neki temi ste že govorili o nekaterih nastavitvah za ADSL, vendar te teme ni več...
1. Zanima me, kako naštimaš ADSL, da se ti ne izklaplja po določenem času ko ne surfaš... ko računalnik miruje (oz. ni prenosa z neta)?
2. Kako lahko naredim, da se mi modem avtomatsko connect-a (resconnect) ob prekinitvi povezave (vsakih 12 ur)?
To je za zdej vse, če pa mate še kakšen nasvet...
lp, kleDo
1. Zanima me, kako naštimaš ADSL, da se ti ne izklaplja po določenem času ko ne surfaš... ko računalnik miruje (oz. ni prenosa z neta)?
2. Kako lahko naredim, da se mi modem avtomatsko connect-a (resconnect) ob prekinitvi povezave (vsakih 12 ur)?
To je za zdej vse, če pa mate še kakšen nasvet...
lp, kleDo
||_^_|| ::
pr men je blo vse to že avtomatsko narjen.
klikneš z desnim gumbom na povezavo=>settings=>TCP=>idle timeout daš klukco stran.
klikneš z desnim gumbom na povezavo=>settings=>TCP=>idle timeout daš klukco stran.
kaj pa da se nazaj povežeš??
pa zanima me kdaj se običajno server resetera (oz. povezava prekine - na 12 ur)? a je to ob točno določeni uri... al čist tko...
pa zanima me kdaj se običajno server resetera (oz. povezava prekine - na 12 ur)? a je to ob točno določeni uri... al čist tko...
mirc in podobno. se nikol nism tok casa previsu na ircu kot v zadnjih 4 dneh.
adsl... super!! dela mi skor 10x hitreje kot isdn - 1 kanal. povprečen DL glasbe pa je ca. 40 Kb/s, je pa res da sem 100 metrov od centrale
adsl... super!! dela mi skor 10x hitreje kot isdn - 1 kanal. povprečen DL glasbe pa je ca. 40 Kb/s, je pa res da sem 100 metrov od centrale
sej mirc mam odprt, ampak me vsen na 12 ur dol vrže...
a lahko to spremenim s kakšnimi nastavitvami?
a lahko to spremenim s kakšnimi nastavitvami?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z povezavo na internetOddelek: Omrežja in internet | 1216 (1048) | Kilgore |
» | SiOL in aDSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 3663 (2600) | Hux |
» | ADSL SIOLOddelek: Omrežja in internet | 1155 (892) | ||_^_|| |
» | programi za ADSLOddelek: Omrežja in internet | 957 (732) | NiggerBob |
» | K***** MODEM MOTOROLAOddelek: Strojna oprema | 1515 (1118) | Evil|One |