Forum » Omrežja in internet » Kateri ISDN paket
Kateri ISDN paket
Tomi ::
V kratkem se mislimo seliti, in ker bo potreba po linijah večja, je logično, da bo treba vzeti ISDN ( še posebej. če mislim kaj narediti a ADSL-jem ).
Sedaj pa me zanima, kateri paket je glede na vsebino ( modem predvsem ) najbolj ugoden, tudi cenovno..
Sedaj pa me zanima, kateri paket je glede na vsebino ( modem predvsem ) najbolj ugoden, tudi cenovno..
metrodusa.blogspot.com
krucymucy ::
Najboljsi modem je U.S robotics - seveda!!!
Ceprav sem pri kolegu rihtu tud siemens-a - ker ga kekec iz telekoma ni mogu!!!
Sam pol se zvedu tud zakaj - enostavno ni driverjev za w2k - tud za XP ne - zato verjetno tebi ne pride v postev !
Je pa tega vec kot mesec in cist mozno, da so jih tud ze objavili!!!
Sicer pa siemens dela solidno -USB vhod ... DL pa je na enemu kanalu povprecno okrog 6,5K/s!!!
Vsekakor ti priporocam U.S robotics-a, za telefon se pa odloci za unga na kablu pa bo cenej - sej je vazno samo,da ti net dela kul - A ne???
Ceprav sem pri kolegu rihtu tud siemens-a - ker ga kekec iz telekoma ni mogu!!!
Sam pol se zvedu tud zakaj - enostavno ni driverjev za w2k - tud za XP ne - zato verjetno tebi ne pride v postev !
Je pa tega vec kot mesec in cist mozno, da so jih tud ze objavili!!!
Sicer pa siemens dela solidno -USB vhod ... DL pa je na enemu kanalu povprecno okrog 6,5K/s!!!
Vsekakor ti priporocam U.S robotics-a, za telefon se pa odloci za unga na kablu pa bo cenej - sej je vazno samo,da ti net dela kul - A ne???
lordgreg ::
modem: jaz ti priporočam asusovega dvokanalnega internega. driverji za vse OS-e, tudi linux, kakopak ne.
isdn paket: hja--. glede tega ti mi skoraj ne moremo pomagati. vse je odvisno od vas oz. od vaših potreb. kaj potrebujete itd itd..
isdn paket: hja--. glede tega ti mi skoraj ne moremo pomagati. vse je odvisno od vas oz. od vaših potreb. kaj potrebujete itd itd..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ISDN. 101 + FAXOddelek: Omrežja in internet | 1363 (1263) | nero |
» | Same težave z linuxom. Pomoč dobrodošlaOddelek: Operacijski sistemi | 1170 (905) | Sahel |
» | Linux rookieOddelek: Operacijski sistemi | 1965 (1543) | dr.J |
» | ISDN modemOddelek: Kaj kupiti | 732 (622) | Joze_K |
» | modem connection speedOddelek: Pomoč in nasveti | 1479 (1271) | Koci |