Forum » Omrežja in internet » Omreženi problemi - problemi z mrežo
Omreženi problemi - problemi z mrežo
Trinitron ::
:) Mam en fejst velik problem. Namreč pred kratkim sem si nabavu prenosnika, k ma že vgrajeno brezžično omrežno kartico 802.11g. Pol sem si pa kupu brezžični usmerjevalnik (router) pa sem lepo povezu PC na router, prenosnik je pa itak takoj zaznal omrežje, tko da internet zdej povsod dela. Vklopu sem še kodiranje WPA, da mi sosed nebo brov, kaj jest delam in to je to.
Zdej me pa zanima:
1.) Kako na Windowsih (oba PC-ja mata Windows XP) nastavim mrežo tako, da bo možna izmenjava podatkov med PC-jema. Pognal sem sicer čarovnika za omrežje na navadnem PC-ju, ampak na laptopu pa ta čarovnik ne najde brezžične kartice...
2.) Kaj je potem še treba narest, če hočeš igrat prek omrežja kkšno igrco? Recimo strategijo...
Upam, da je kdo dost pameten, da mi bo vedu mal bl po korakih pomagat...
Zdej me pa zanima:
1.) Kako na Windowsih (oba PC-ja mata Windows XP) nastavim mrežo tako, da bo možna izmenjava podatkov med PC-jema. Pognal sem sicer čarovnika za omrežje na navadnem PC-ju, ampak na laptopu pa ta čarovnik ne najde brezžične kartice...
2.) Kaj je potem še treba narest, če hočeš igrat prek omrežja kkšno igrco? Recimo strategijo...
Upam, da je kdo dost pameten, da mi bo vedu mal bl po korakih pomagat...
- spremenil: Trinitron ()
Kluk'c ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol akcija - Dell 500 za 1 EUR (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 33116 (10179) | zuz3k |
» | grafična kartica do 15kOddelek: Kaj kupiti | 1768 (1467) | bond007 |
» | Linux in Call of dutyOddelek: Operacijski sistemi | 1588 (1330) | bam88 |
» | Procesor 133Mhz in Windowsi 95/98Oddelek: Operacijski sistemi | 1780 (1581) | christooss |
» | laptop za tastaregaOddelek: Kaj kupiti | 1764 (1072) | klemen22 |