Forum » Pomoč in nasveti » zvok pri DVD shhhumi!
zvok pri DVD shhhumi!
matic ::
Ajne problemos! Zvok pri DVDju mi sumi ce imam nastavljeno na WaveOut, ce prestavim na DirectSound je better sam je zvok drugacen in mi ni vsec.. slisat je clo kot da bi blo pri DirectSound samo MONO!! Ni pa nobene velike razlike pri obeh (WaveOut in DirectSound) ce dam na DolbySoround ali samo Stereo.. Bistvo je pac da mi pri WaveOut shhhhumi (pa ce je dollby ali stereo), ce pa je DirectSound pa ne shhhumi ampak je bad zvok!
Programsko opremo uporabljam PowerDVD 2.5, win98 in directX8 od strojne opreme pa DVD LiteOn in creative soundblaster AWE64gold. Dogaja se pri vseh filmih (probano na 3eh)
Nastavitve sprobane tudi pri WinAmpu, kjer Waveout lepo dela.. zvok je super, problem pa je ravno obraten.. pri DirectSoundu je full potihem vse skupaj in ce dam potem ojacevale full naglas je seveda tut full sumenja! (to je probano na istem racunalu le na drugem o.s. (win2k))
V cem je tukaj fora???
Programsko opremo uporabljam PowerDVD 2.5, win98 in directX8 od strojne opreme pa DVD LiteOn in creative soundblaster AWE64gold. Dogaja se pri vseh filmih (probano na 3eh)
Nastavitve sprobane tudi pri WinAmpu, kjer Waveout lepo dela.. zvok je super, problem pa je ravno obraten.. pri DirectSoundu je full potihem vse skupaj in ce dam potem ojacevale full naglas je seveda tut full sumenja! (to je probano na istem racunalu le na drugem o.s. (win2k))
V cem je tukaj fora???
JLP ::
A si probal z drugim DVD playerjem. Jes vem da mi PowerDVD lih zarad tega šumenja ni všeč. Mi je šumel na SB Live in na Hercules GTXP. Tko da jest najraj uporabljam kr WinDVD k ma velik bol zvok in ne šumi ne na SB Live ne na Hercules GTXP.
Live long and prosper!
matic ::
Kje pa dobim ta WinDVD? In to je spet treba verjetno placat?
(upam da tole lahko povem//prosim -> mi lahko posles na mail ce je kak crack ali pa posljes kako stran kjer bi dobil crack zanj? mail -> skejtdila14@yahoo.com)
Hvala!!
(upam da tole lahko povem//prosim -> mi lahko posles na mail ce je kak crack ali pa posljes kako stran kjer bi dobil crack zanj? mail -> skejtdila14@yahoo.com)
Hvala!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21728 (10840) | BorutK-73 |
» | Winamp 5 ne deluje tako kot winamp 3Oddelek: Programska oprema | 1495 (1158) | m_z |
» | Winamp problemOddelek: Zvok in slika | 1381 (1332) | ~Panter~ |
» | AC3 in SB Live (audigy)Oddelek: Zvok in slika | 1020 (902) | grizli123 |
» | Okrušen DuronOddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (808) | Tavher |