Forum » Izdelava spletišč » V katerem programu pisati PHP
V katerem programu pisati PHP
nurmaln ::
Ker sem se začel učiti PHP mariskaj samo skopiram iz manual-a v pdf formatu. V Acrobat readerju označim text in ga skopiram v notepad, shranim kot .php in dam na strežnik, ko pa zadevo zaženem se nič ne zgodi. Ugotovil sem da se to dogaja ker se iz pdf-ja skopirajo neki čudni narekovaji. Ko vse narekovaje izbrišem in jih vpišem ročno zadeva dela normalno.
Poizkusil sem že tudi s kopiranjem v DW in tam shranjevati .php datoteke pa se zgodi isto, postopek spreminjanja vseh narekovajev je sicer bolj prepros ampak vseeno je anoying.
Mi lahko kdo pove kako (in v katerem programu) lahko shranjujem skopirano php kodo?
hvala
Poizkusil sem že tudi s kopiranjem v DW in tam shranjevati .php datoteke pa se zgodi isto, postopek spreminjanja vseh narekovajev je sicer bolj prepros ampak vseeno je anoying.
Mi lahko kdo pove kako (in v katerem programu) lahko shranjujem skopirano php kodo?
hvala
Pa kaj je z vama??? A res mislita da mi je zdajle treba brati vajino bedasto modrovanje??? Če me bodo zanimale vajine metode učenja vaju bom vprašal. Tokrat sem vpršal nekaj drugega. Če me na hitro zanima kaj naredi določena skripta verjetno ne bom pretipkal 20 strani kode ampak jo bom skopiral. Ko pa me bo zanimalo če jo znam napisati iz nule bom pač ročno tipkal.
Še enkrat prosim za kakšno PAMETNO idejo in čim manj brezveznega modrovanja.
hvala
Še enkrat prosim za kakšno PAMETNO idejo in čim manj brezveznega modrovanja.
hvala
McAjvar ::
manual v pdf formatu? errr... ce imas v mislih morda php manual, ti srcno priporocam extended chm [php.net]. zivljenje bo lepse.
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
Pravzaprav sem si ogledoval php&mysql for dummies ampak misim da mi bo tud tale zadeva prav prišla
tnx
tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tisk diplomske naloge - docx ali pdfOddelek: Pomoč in nasveti | 2526 (1758) | tony1 |
» | Program za izdelavo *.pdf fajlovOddelek: Programska oprema | 3693 (2967) | Rasho |
» | HTML in tiskanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1965 (1760) | pkrzic |
» | Najboljši programski jezik za dinamičen htmlOddelek: Izdelava spletišč | 3322 (2686) | frenk |
» | php funkcijaOddelek: Izdelava spletišč | 1710 (1443) | simon |