Forum » Programska oprema » Program za izdelavo *.pdf fajlov
Program za izdelavo *.pdf fajlov
Lincolin ::
Kateri program se uporablja za izdelavo *.pdf datotek?
Namreč rad bi naredil obrazec, katerega bi uporabnik sprintal ter izponil.
L.P. Grega
Namreč rad bi naredil obrazec, katerega bi uporabnik sprintal ter izponil.
L.P. Grega
logout ::
Jaz ti priporocam, da si ogledas OpenOffice. Gre pa drugace z malo truda s pomocjo kateregakoli programa, ki omogoca tiskanje.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
opeter ::
Tolikot teh in podobnih tem smo imeli... uporabite iskanje.
PDF Reader & Editor
pdf format
... iskalnik - nekaj rezultatov
PDF Reader & Editor
pdf format
... iskalnik - nekaj rezultatov
jperc21 ::
acrobat reader profesionalna verzija.
LP
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
BIG_Yack ::
Zdravo!
Ali pa uporabiš tole.
Sam sem to storitev že mnogokrat uporabil in je delala odlično. Upam, da sme ti kaj pomagal.
LP!
Ali pa uporabiš tole.
Sam sem to storitev že mnogokrat uporabil in je delala odlično. Upam, da sme ti kaj pomagal.
LP!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BIG_Yack ()
sodček ::
od kdaj je pa acrobat reader velik 1 giga?
acrobat (brez reader) je koristna stvar, ker se ti vključi v office-ove programe (embedded kot bi rekli čez lužo). potem pa lahko s klikom na eno ikono spremeniš recimo wordov fajl v .pdf format in podobne stvari... ampak najbrž so bolj primerne zgoraj omenjene rešitve, pa še brezplačne so!
acrobat (brez reader) je koristna stvar, ker se ti vključi v office-ove programe (embedded kot bi rekli čez lužo). potem pa lahko s klikom na eno ikono spremeniš recimo wordov fajl v .pdf format in podobne stvari... ampak najbrž so bolj primerne zgoraj omenjene rešitve, pa še brezplačne so!
Avby ::
Koliko je meni znano, je pdf format tako kot da bi rekli .mp3 za glazbo. Se pravi ti z drugimi programi narediš izdelek, potem ga pa le pretvoriš v .pdf obliko.
Tako da jaz ti bom kar rekel uporabi Word in nato z kakšnim zastojnskim programom pretvori v .pdf in bo to to.
Tako da jaz ti bom kar rekel uporabi Word in nato z kakšnim zastojnskim programom pretvori v .pdf in bo to to.
BorutOoo ::
Za .pdf potrebuješ Adobe Acrobat Reader 7.0 ali 8.0 Pro verzijo. .pdf datoteka je namreč v lasti Adobe podjetja. Torej, njihovega Adoba Photoshopa. Tako da priporočam ta program.
krho ::
- obrazec naredi v OpenOffice.org
- ali uporabi PDFprinter
Oboje je na voljo brezplačno.
- ali uporabi PDFprinter
Oboje je na voljo brezplačno.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krho ()
Tear_DR0P ::
Za .pdf potrebuješ Adobe Acrobat Reader 7.0 ali 8.0 Pro verzijo.
.pdf datoteka je namreč v lasti Adobe podjetja
bull in laž - izobrazi se preden postavljaš take trditve
pdf je odprt standard in je v postopku da postane ISO standard - res je bil razvit v adobeu in skozi čas postal de-facto standard ampak je adobe kmalu ugotovil da bo pogorel, ce ne ponudi vsaj zastonj readerja - pozneje je pa se ugotovil da lahko z zaprtimi standardi fase kake 500 MEUR kazni ce ne odpre PDF
beri zacni na wiki
za pdfje delat imas:
- Open office, ki zna direktno v PDF izvažat in dela na mnogo OSjih - sl.openoffice.org
- pdfcreator je program ki se na windowsih obnasa kot printer in lahko vse exportaš v PDF - PDF creator
- lahko pa se poigravaš še z ghostom ki zna PDFje brat, pisat in še mnogo drugega, ampak je malo manj user friendly - ghost script
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Rasho ::
Vem, da je tole že star topic, pa vseeno boljše, kot da načenjam še enega.
Zanima me, če se je kdo v zadnjem času kaj ukvarjal z izdelavo obrazcev v openofficeu, ki bi jih potem shranjeval v pdf obliki. Vse dela super fino fajn, dokler ne začnem v polja obrazca klofat šumnikov, še posebej š. Je imel že kdo s tem izkušnje, ima kdo kakšno rešitev, kakšen drug program za obrazce pdf. Anything?
Zanima me, če se je kdo v zadnjem času kaj ukvarjal z izdelavo obrazcev v openofficeu, ki bi jih potem shranjeval v pdf obliki. Vse dela super fino fajn, dokler ne začnem v polja obrazca klofat šumnikov, še posebej š. Je imel že kdo s tem izkušnje, ima kdo kakšno rešitev, kakšen drug program za obrazce pdf. Anything?
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PDF Reader & EditorOddelek: Programska oprema | 5371 (4812) | Loki |
» | Open Document Format pretvornik za Word + vojna dokumentovOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6870 (5247) | tha_man |
» | pdf formatOddelek: Programska oprema | 2367 (2156) | dronyx |
» | Office 12 bo podpiral PDFOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5913 (4232) | amigo_no1 |
» | Pdf convertanjeOddelek: Programska oprema | 1529 (1390) | azislo |