Forum » Kaj kupiti » Tronote T95Ds ali Prestigio Nobile 158W
Tronote T95Ds ali Prestigio Nobile 158W
Zico ::
Katerega izmed zgoraj navedenih priporocate bolj oz. ce obstaja kaksen drug s podobnimi karakteristikam in ceno.
LP Zico
LP Zico
boych ::
Mam TRO-nota pa moram reči, da sem kar zadovoljen, le nalepke na tipkovnici so eno veliko sranje.
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
cosmos ::
Problem z nalepkami rešiš tako, da je jih odlepiš in greš v Big Bang po nalepke, majo bele za Laptope.
To pa moram iti čimprej pogledat, ker me ta tastatura strašno moti, ker izgleda kot da bi mel malico na njej!
yimi ::
Žal moram TronNota popljuvati kolikor se le da. Namreč prijatelj si ga je kupil (P4, radeon 9600, 512, 60) in mi sploh ni všeč. 1. presnik je zelo vroč, greš igrat kakšno igro za pol ure in je pravi radiator, servis tak da te glava boli: mu je crknu ventilator po 1 tednu, in so mu dali takega not ki je bolj glasen od mojega pcja, prižge se pa vsake pol minute. Avtonomija: hmmm nekaj malega čez 1 uro. Na tipkovnici so kar navadne nalepke da je "slovenska" ki pa so se mu že 2 kar same odlepile po nekaj mesecih. Sledilna ploščica je pa tut taka da te srat prtisne. Tak morš 3 krat potegnat da ti enkrat zazna (namreč delu sm že na drugih prenosnikih kjer ni bla niti približno taka)
Sicer sam razmišljam tudi o nakupu prestiđota, sam se bojim da bo mel podobne simptome. V monitorju opozarjajo da ima slabo sledilno ploščico in tipkovnico. Vendar z avtonomijo (3,2 ure) in pregrevanjem nej nebi blo problemov.
Sicer sam razmišljam tudi o nakupu prestiđota, sam se bojim da bo mel podobne simptome. V monitorju opozarjajo da ima slabo sledilno ploščico in tipkovnico. Vendar z avtonomijo (3,2 ure) in pregrevanjem nej nebi blo problemov.
pingec ::
jst z "mojim" tronotom nism mel problemov ze odkar ga mam (pol leta) edino nalepke na tipkovnici so res slabe, greje se še kr, ampak tolko kot prestigio. Avtonomija pa je čist odvisna od modela...
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Tudi ohišje je na Tronote zelo nekvalitetno.
Meni je počilo najprej zadaj na ekranu, pri tečaju, zdaj pa še spredaj!
No sicer so mi v garanciji brez problema to zamenjali...
Meni je počilo najprej zadaj na ekranu, pri tečaju, zdaj pa še spredaj!
No sicer so mi v garanciji brez problema to zamenjali...
nurmaln ::
Nad avtonomijo se po moje niam kej dost za pritoževat. Za prenosnik je pač PM in ne P4, je pa res da so tele zadeve bolj v k.... kar se tiče kvalitete ohišij in izdelave.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nurmaln ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tipkovnica na laptopu iz computercenter.siOddelek: Kaj kupiti | 2688 (2395) | fopi |
» | HP vs DellOddelek: Kaj kupiti | 2108 (1801) | __X__ |
» | nakup notebooka (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6239 (5391) | nodes |
» | TroNote DA ali NEOddelek: Kaj kupiti | 5281 (4414) | OwcA |
» | NUJNO: Kaj meniš o prenosniku TroNote T95-CWD ?Oddelek: Kaj kupiti | 2816 (2097) | Utk |